Per Nielsen

Danmarks populæreste trompetist Per Nielsen - til daglig solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester har i de senere år samlet "fulde huse" rundt om i landets kirker.

Per Nielsen er til daglig ansat i Sønderjyllands Symfoniorkester, hvor han har været solotrompetist igennem over 22 år. Sideløbende hermed har han haft en betragtelig solokarriere med koncerter over det ganske land.

Han er med sine 14 CD-udgivelser og over 350.000 solgte CDér Danmarks mest sælgende trompetist nogensinde. Hjemme på væggen i Sønderborg hænger 9 Guld samt 3 Platin plader som bevis herfor!

Hans koncerter er oftest udsolgte - både på grund af det store CD-salg, men formentlig også fordi Per Nielsen formår at skabe en ganske særlig atmosfære ved sine koncerter.

Per Nielsens repertoire er typisk taget fra hans mange CD-indspilninger og spænder fra klassiske favoritter som "O´Mio Babbino Caro" af Puccini over såvel danske som udenlandske evergreens frem til nyere kompositioner som "Om Lidt" af Kim Larsen eller "Tusind Stykker" af Anne Linnet.
Et "must" er vel og også den udødelige "Amazing Grace".

Per Nielsen kæder numrene sammen på sin charmerende sønderjyske dialekt.

Som akkompagnatør har Per Nielsen vel Danmarks bedste på sit felt - nemlig Carl Ulrik Munk-Andersen.

Han spiller med DR´s Underholdningsorkester, samtlige danske symfoniorkestre samt akkompagnerer solister som Stig Rossen, Jesper Lundgaard, Susanne Elmark og han er desuden fast akkompagnatør på Kurt Ravns årlige juleturné!

Igen i år er Per Nielsen på turne i de danske kirker med sin populære julekoncert "Christmas Time 2010", hvor han akkompagneres af den velspillende violinist Alexandru Radu og pianisten og organisten Mads Granum.

Her kan du hente en Plakat med Per Nielsen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Nielsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Per Nielsen

For booking af Per Nielsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Per Nielsen

Per Nielsen

NU ER DET SNART CHRISTMAS TIME

1. september starter billetsalget til trompetisten Per Nielsen populære julekoncerter på Alision i Sønderborg.

Forsalg finder sted på billetnet.dk eller på postkontoret.

Per Nielsen spiller i november og december også i mange af landets kirker. På julekoncerter.dk kan du se hele hans tourplan.

Nedenfor kan du se et uddrag af julekoncerten på Alision sidste år.

Per Nielsen

Per Nielsen udsender den 26. oktober sin nye CD, der på nær trompeten er ganske forskellig fra de tidligere udgivelser. Det er en CD med perler fra den Danske Melodibog, som de aldrig er blevet spillet før.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Per Nielsen
Lyt til Per Nielsen

Get the Flash Player to see this player.

Se video med Per Nielsen

Get the Flash Player to see this player.

Repertoire
Referencer
Info
Varighed: 1 x 70 min. (kirkekoncert)
Varighed: 1 x 40 min. solist ved firma-arrangementer
Per Nielsen akk. af pianist
Eget el-klaver medbringes
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere