Bibbi og Snif

Countrymusik

Bibbi og Snif er en varm datter og far country duo, og Bibbi er, ikke uden grund, tit blevet sammenlignet med country legenden Dolly Parton.

De tre dommere var ikke i tvivl, efter at far og datter - aka Bibbi og Snif - havde sunget country for fuld musik til audition i Talent 2010 i Folketeatret.

Nikolaj Koppel fandt deres optræden meget autentisk og roste særligt Bibbi´ s stemme, mens Jokeren bedyrede, at han var solgt, og Hella fik varmet sit gamle country-hjerte.

Har i lyst til aften med countrymusik så ring til os og hør nærmere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bibbi og Snif er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bibbi og Snif

For booking af Bibbi og Snif ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Bibbi og Snif

Bibbi & Snif

VASKE ÆGTE COUNTRYMUSIK

Bibbi & Snif er kendte fra deres deltagelse i TALENT 2010, og efterfølgende nærmest medie storm fra ugeblade og aviser.


Ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af deres flotte CD, som bliver annonceret på TV2 netop nu!

Der er allerede planlagt en række TV optrædener for Bibbi & Snif i 2011.

Bibbi og Snif er far og datter, og har hele livet haft stor kærlighed til countrymusikken, som har fyldt meget i deres liv, så her er det den ægte vare der er tale om.

Med spilleglæde, indlevelse, humør og en utrolig flot vokal, sammen med det virkeligt velspillende countryband "Chick'n Roosters", er Bibbi & Snif garant for en stor oplevelse som publikum ikke glemmer!

Koncert: 2 x 60 minutter med vaske ægte country!

Læs mere om Bibbi & Snif


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret