Butterflies

Musik til dansen - Butterflies duo

Siden 2007 har BUTTERFLIES ved flere lejligheder optrådte som backing for flere kendte kunstnere bl.a. Richard Ragnvald. Både på tv i programmet TOP CHARLIE og DK4 samt ved andre arrangementer.

I efteråret 2007 kom så deres anden CD, som også blev godt modtaget rundt omkring på radiostationer i hele landet, og deres nummer "To blå øjne" tog flere førstepladser. Sideløbende hermed fik BUTTERFLIES en masse andre arrangementer både i Danmark og Tyskland.

Deres opgaver går fra by - , hal - og firmafester samt en masse familiefester rundt om i hele landet. Butterflies har også fornøjelsen af at optræde som husorkester på hotel Van Der Valk i Tyskland, hvor de har underholdt de mange gæster sammen med Bjørn & Okay, Keld & Hilda, Bamses Venner, Kandis m.m. Brian og Fætter har ry for, at når de er på scenen , så sker der noget.

De kan og vil underholde deres publikum, og de gør det med humør og smil på læben. Deres repertoire rækker længere end til Dansktop.. Helt tilbage til Elvis og de andre "tressere" frem til TV2 og andre af tidens populære navne, ryster drengene ud af ærmet.

Dinermusik klarer de også med et smil med et repertoiret som rækker fra Strauss til Lloyd Webber, og skal der være fællessang og sjov og ballade, spiller de gerne op og fører an.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Butterflies er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Butterflies

For booking af Butterflies ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret