The Tolkien Ensemble

med Kurt Ravn, Tom McEwan

Danske og udenlandske anmeldere er enige: The Tolkien Ensemble bringer nyt liv til digtene fra Tolkiens mesterværk Ringenes Herre.

Med tilladelse fra The Tolkien Estate i Oxford og Harper Collins Publishers er ensemblet i øjeblikket ved at færdiggøre verdens første komplette musikalske fortolkning af de 70 digte, som optræder løbende i Ringenes Herre.
I en herlig blanding af smukke klassiske elversange og lystige hobbit-folketoner kommer man ved en koncert med The Tolkien Ensemble rundt i alle afkroge af Tolkiens eventyrunivers. Koncerten kædes sammen af anekdoter, vittigheder og beskrivelser og denne vekselvirkning gør koncertoplevelsen til noget helt specielt.

The Tolkien Ensemble blev stiftet af Caspar Reiff i 1995 og har siden spillet en lang række koncerter både herhjemme og i udlandet. I 1998 optrådte ensemblet på Tolkiens eget College, Exeter College i Oxford, og i 2003 gav ensemblet koncert for Dronning Margrethe d. 2. og Prins Henrik i forbindelse med Svendborgs 750 års jubilæum.

Ensemblet har udgivet tre anmelderroste CD'er, som er solgt i over 80.000 eksemplarer. Ensemblet har samarbejdet med over 100 musikere, bl.a. Povl Dissing, Kurt Ravn, Ulrik Cold og Tom McEwan og senest med den legendariske engelske skuespiller Christopher Lee (kendt fra bl.a. Ringenes Herre filmene og Star Wars).

Ensemblets to komponister, Caspar Reiff og Peter Hall blev i år de første danske klassiske komponister nogensinde, der fik en forlagsaftale med EMI Music Publishing.

I 2005 udkommer The Tolkien Ensembles femte CD og ved en koncert med ensemblet vil både helt nye numre fra denne CD og en række sange fra de tre tidligere udgivelser være på programmet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Tolkien Ensemble er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Tolkien Ensemble

For booking af The Tolkien Ensemble ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Tolkien Ensemble
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere