Over Sundet

Folkemusik, jazz, klassisk, verdensmusik

Kvartetten Over Sundet har verden som inspiration, når de komponerer og arrangerer deres underfundige melodier for saxofon, klarinet, cello og perkussion. Folkemusikken, jazzen, verdensmusikken og den klassiske musik sættes i stævne, når de fire unge musikere går sammen og skaber deres luftige og lyriske univers.

Med lige dele eventyrlyst, musikalsk snilde og indføling, bevæger Over Sundet sig i grænselandet mellem den pulserende storby og de nordiske granskove.

Oprindeligt mødtes de om den nordiske folkemusik, men med tiden har andre musikalske indtryk fået plads i lydbilledet.

Melodierne leveres med stor overbevisning og der improviseres frit og legende. En sjælden gang i mellem sker det også, Over Sundet bryder ud i flerstemmig sang.

I 2009 udgav Over Sundet deres debut album på pladeselskabet Go´Danish Folk Music, som de har modtaget fine anmeldelser for, i både ind- og udland.

Lea Havelund Rasmussen, har i mange år spillet folkemusik ved siden af det klassiske og har derfor et solidt kendskab til den nordiske folkemusik. Hun har medvirket i utallige projekter i folkemusiksammenhænge, såvel som klassiske. Hun er uddannet som bachelor på Det Fynske Musikkonservatoriums klassiske linje og bor nu i Malmø, hvor hun snart afslutter sin kandidat på Malmø Musikhögskola.

Cecilie Elbrønd Strange har en solid base i jazzmiljøet med bl.a. sin egen gruppe, Strange Kvartet. Desuden har hun spillet i pop/rock bandet Diddium and the Black Bonnie Picture og de seneste år er også hun, blevet adopteret af folkemusikken.

Cecilie har en bachelor i rytmisk saxofon på Det Fynske Musikkonservatorium og er nu i gang med sit sidste år som kandidat med komposition og saxofon som hovedfag.

Simon Alsing Busk har spillet trommer siden han var 6 år gammel, men fandt først folkemusikken relativt sent. Til gengæld tager han nu revanche med grupper som f.eks. Svøbsk og Pulk. Han formår at sætte ekstra kulør på musikken, samtidig med at bunden lægger et solidt drive. Han har slået sine folder på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, hvor han er uddannet perkussionist.

Siri Iversen kender traditionerne, men er ikke bange for at forny og blande de forskellige genrer. Hun har studeret klarinet og sang på Plovdiv Academy of Music and Fine Arts i Bulgarien og verdensmusik på Göteborg Musikhögskola. Nu er hun ved at færdiggøre sin kandidat i folkemusik på Det Fynske Musikkonservatorium i Odense.

Lea Havelund Rasmussen: Cello, sang
Cecilie Elbrønd Strange: Saxofon, sang
Simon Alsing Bus: Perkussion, sang
Siri Iverse: Klarinet, sang

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Over Sundet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Over Sundet

For booking af Over Sundet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Over Sundet
Lyt til Over Sundet

Get the Flash Player to see this player.

Sidespring
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere