Henriette Andersen

Kendt fra X-factor og Voice 2012

Henriette er en af Danmarks nye fremstormende sangerinder og har allerede stor koncert-erfaring fra X Factor 2010 med gruppen "The Fireflies", som blev dannet af 3 solister og ført frem til en flot 4. plads af dommeren Carsten "Soulchock".

Bandet udgav senere et album på A:larm og turnerede i hele 2011 lan-det tyndt til en lang række arrangementer i centre, byfester og på landets festivaler. Henriette deltog i "Voice 2012" på TV2, hvor hun nåede "Semifinalen" og udskildningsløbet mod den se-nere no. 2 i konkurrencen Mathias.

Man kan forvente en dejlig blanding af up-tempo sange og stille og nærværende sange af kunstnere som bla. Dolly Parton, Xander, Shania Twain, Taylor Swift, Rihanna og John Lennon, samt et genlyt til sange fra The Fireflies-perioden, når Henriette er ude at spille. Alt sammen akustisk. Mig og min guitar.

Henriette er i dag 20 år og bor i Skanderborg - hun er vild med countrymusik - gerne med et poppet twist. Taylor Swift er der en stor inspirationskilde. Henriette er i gang med at skrive egne sange. En langsom men spændende proces, som forhåbentlig kan føre en masse nye ting med sig i fremtiden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henriette Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henriette Andersen

For booking af Henriette Andersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Henriette Andersen
Se video med Henriette Andersen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere