Backroads

country-rock band

Backroads er et dansk band med base i Odense, der spiller moderne country-rock.

Musikken tager udgangspunkt i den nuværende amerikanske countryscene, og numrene inkluderer kunstnere som Lady Antebellum, Brooks and Dunn, Reba McEntire, Zac Brown Band, Taylor Swift, Blake Shelton, Luke Bryan, Brad Paisley samt mange andre.

Backroads mission er at gøre op med det traditionelle danske syn på country musik og samtidigt at udbrede kendskabet til denne nye og moderne genre som vi elsker. Det er musik med masser af glæde, power og humor.

Da Brad Paisley var i København i efteråret 2011 sagde han det sådan: "we are going to play some. foreign country music for you"
. Backroads gør det samme!

Backroads består af 7 erfarne musikere med CD indspilninger, videregående musikuddannelser og hundredevis af koncerter i bagagen. De henvender sig til alle med interesse i Rock og Country musik, og leverer varen til både store og små foreninger, firmaer, private samt offentlige arrangementer. Med Backroads er I garanteret et show der kommer ud over scenekanten. hver gang!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Backroads er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Backroads

For booking af Backroads ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret