Preuthun - Rasmussen Duo

Hele ide'en med Preuthun/Rasmussen Duo, er at hive den klassiske tidlige rock'n'roll helt ned til rødderne, til dengang det hele startede, dengang hvor Elvis og Buddy Holly stadig ikke havde fundet deres vej.
Drengene spiller både de klassiske hits som Blue Suede Shoes og Whole Lotta Shakin', men går også et spadestik dybere, hvor blues dukker op, lige inden den blev kaldt rock'n'roll.

Veteraner på den danske Rockabilly scene, er nok ikke noget overdrivelse, når de kommer til de to bands Wild Wax Combo og Taggy Tones. Lead guitarist Andre Preuthun fra Wild Wax Combo ringede i januar 2013 til forsanger fra Taggy Tones, Jess Rasmussen, "Var det ikke en ide' at lave en ¨rock'n'roll/blues duo, med kvalitet?"

Ikke mange dage efter gik de to herre i Prefade Studio i Rødovre for at indspille 4 numre.

Preuthun og Rasmussen har mange år på bagen, og spillet over det meste af verden, men aldrig som akustisk rock'n'roll duo. Hele konceptet er ganske enkelt, det skal være sjov, og folk skal gå derfra, med en musikalsk oplevelse, og en ting er sikkert, man vil høre et nummer eller to, man fuldstændig havde glemt man engang kunne huske.
Man kan pakke rock'n'roll ind i alt muligt, men når det kommer til stykket, starter det hele bare med en guitar...

Preuthun/Rasmussen Duo spiller hovedsaligt med to guitarer, men laver også jobs med 2 guitar og lilletromme samt viskers eller mundharpe.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Preuthun - Rasmussen Duo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Preuthun - Rasmussen Duo

For booking af Preuthun - Rasmussen Duo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret