Strejf

danske viser

STREJF spiller egne, luftige arrangementer af danske viser. Publikum bliver guidet rundt i stemningsfulde lydbilleder fra et bredt repertoire,

der tæller traditionelle middelalderballader og viser af forskellige komponister fra Carl Nielsen til Frans Bak. Medlemmerne i STREJF har rødder i forskellige musikalske genrer, hvilket kan høres i gruppen, der består af:

Mette Lind

Sanger i Strejf. Uddannet på Rytmisk musikkonservatorium i København. Underviser i sang og sammenspil samt musikundervisning af 1g-klasser på et gymnasium. Har sunget jazz, pop og soul i div. bands. ns musik.

Kirstine Sand

Violinist i Strejf. Studerer folkemusik på Det Fynske konservatorium, med Fanøtraditionen som speciale.
Underviser i violin og sammenspil på to musikskoler på Fyn.
Er opvokset i folkemusikmiljøet

Mette Kathrine

Harmonikaspiller i Strejf. Studerer folkemusik på Folkemusiklinjen, som er en del af Det Fynske Musikkonservatorium. Spiller også i orkestrene "Pigerne og Pøhl", balduoen "Jensen & Bugge" "Knorifas", som er en baltrio med Jeppe Nørgaard, violin og Vagn Dahl Hansen, klaver samt en fortælleduo sammen med Maren Hallberg. Er opvokset i folkemusikmiljøet.


Charlotte Støjberg Schmidt

Pianist i Strejf. Under uddannelse på Institut for Musik, Aalborg Universitet. Spiller pt. desuden i gruppen "Tre til Tango". Har tidligere spillet jazz, pop og musicalmusik i forskellige sammenhænge.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Strejf er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Strejf

For booking af Strejf ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Strejf
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere