Tit er jeg glad

Akustisk sekstet - danske sange

"Tit er jeg glad"

Den danske sangskat spillet og sunget i nutiden - på en ny måde.

Vi kender vores barndoms og ungdoms danske sange; vuggeviser som vores mødre sang for os, fællessange på lejrturene med skoleklassen, salmerne sunget omkring juletræet, til konfirmation eller til højmesserne i kirken. De har alle en speciel betydning for os, fordi de minder os om noget trygt, godt og højtideligt og vi har nok alle mindst én dansk sang, som vi har et personligt forhold til. Som voksne nyder vi stadig at synge med på disse sange. Der er intet der så smukt udtrykker vores sindsstemninger som vores eget sprog. Når det synges, er det endnu smukkere.

I nutidens globalisering er vores sangskat og dermed vores identitet mere aktuel end nogensinde. Vi har netop fået en kulturkanon der lister historiens vigtigste og mest betydningsfulde komponister, for at sikre deres overlevelse i indflydelsen fra nye og spændende kulturer omkring os.

Tit er jeg glad er en akustisk sekstet, der spiller disse smukke danske sange fra vores omfattende kulturarv i nye og anderledes arrangementer, lavet af de enkelte medlemmer og medbragt til lejligheden. Det tyvende århundredes rytmiske stilarter som circle songs (Bobby McFerrin), jazz og pop bruges til at fremstille sangene på en ny og spændende måde. Historisk spændes der vidt; blandt mange sange spilles blandt andet folkevisen "Jeg gik mig ud en sommerdag", St. Steensen Blichers "Sig nærmer tiden" og Carl Nielsens "Forunderligt at sige", samt vuggevisen "Solen er så rød mor" og Lasse Lunderskovs nye melodi til salmen "Nu Rinder Solen op".

Koncerten på 2 * 40 minutter med indlagte fællessange er en behagelig og frydefuld oplevelse, der giver plads til både eftertanke og nydelse.

Sang: Vibeke Nielsen
Sang: Kasper Schou
Saxofoner: Torben Bruhn
Saxofoner: Søren Baggesen
Guitar: Mads Rosendahl
Kontrabas: Jesper Bang PedersenØnsker du yderligere oplysninger og priser på Tit er jeg glad er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tit er jeg glad

For booking af Tit er jeg glad ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tit er jeg glad
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere