Fjordfolk

Irsk

Fjordfolk spiller medrivende irsk og skotsk inspireret folkemusik med glæde og glimt i øjet.
Flerstemmig sang og flotte harmonier får musikken til at svinge helt utroligt. Det er umuligt at sidde stille, når Fjordfolk spiller de gamle kendte klassikere.

Tag en slurk af din Guinness, syng med og mærk stemningen.

Fjordfolk blev oprindelig dannet i 2001. Med tiden ændrede sammensætningen sig, nogle kom til og andre gik fra og det udviklede sig hurtigt til at blive et band, fuld udstyret med PA anlæg. Genren var der aldrig tvivl om, da alle havde en "svaghed" for de irske og skotske toner.

Bandet, som bestod af 4 medlemmer og hed Fjordfolk, havde mange forskelligartede spillejobs, eksempelvis Hjallerup Marked, messer, rådhuspladser i diverse større byer, 4. maj arrangementer, træskibs-arrangement i Skive, kræmmermarked på Fyn, Irsk skib ved Aalborg havn, musik- og spilleforeninger, diverse byfester og endelig blev der leveret musik til mange private fester.

I 2007 fusionerede Fjordfolk med Big Bad Wolf. Fjordfolk valgte at kalde sig Fjordfolk og instrumentringen består nu af bas, mandolin, banjo, harmonika, guitar, trommer, bodhran og masser af sang. Dette koncept syntes at være fastforankret og Fjordfolk tæller i dag 5 medlemmer plus lydmand.

Fjordfolks mål er at dyrke og nyde irsk og skotsk inspireret folkemusik, gerne med vores egne fortolkninger, spille den for en masse glade mennesker og endelig at drikke en Guinness i ny og næ.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Fjordfolk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Fjordfolk

For booking af Fjordfolk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Fjordfolk
Se video med Fjordfolk

Get the Flash Player to see this player.

Repertoire
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere