Linda Andrews

Vinderen af X-Factor 2009 - kirkekoncert

Linda Andrews vandt X Factor 2009
Linda Andrews, som vandt X Factor 2009, har i mange år været kendt i det danske gospelmiljø som en dygtig solist og instruktør.

Linda´s inspiration og erfaring som sanger kommer i høj grad fra gospelgenren, Linda Andrews har gennem flere år optrådt ved diverse koncerter og workshops.

Linda Andrews har en fantastisk stemme, og der blev gennem X Factor-udsendelserne aldrig lagt skjul på fra dommernes side, at Linda uden sammenligning var den dygtigste deltager.

I efteråret 2009 planlægges en kirkekoncert-turné med Linda Andrews & pianist.


Linda Andrews kommer fra en stor familie på Færøerne. Hun har 4 ældre søskende og er en rigtig efternøler. Som 14-årig tog den færøske teenager på efterskole i Mariager i Nordjylland, hvor skolens fantastiske sanglærer fik den store stemme frem i Linda.

Samtidig med titlen vandt hun også en pladekontrakt til en værdi af 1 million kroner. Pladen rammer gaden den 2 juni 2009. Hvor den bl.a vil blive tvannonceret.

Linda Andrews tog de danske seere med storm, og er nu sammen med sit 5 mands band, klar til at gøre det samme i efteråret 09', ude på landets spillesteder samt i kulturhusene.

Linda Andrews vil ligge mest vægt på at spille numre fra det nye album. Men du vil også komme til at høre nogle af numrene, som hun optrådte med i X Factor.

Pladeselskabet forventer at albummet på rekordtid vil sælge op mod 40.000 ex.

Biografi
Hun er født og opvokset i Torshavn, har allerede udgivet en CD og medvirket som korsangerinde i utallige sammenhæng. I dag bor hun i Valby med sin datter Celeste.

Det var Lindas ni-årige datter, Celeste, der fik sin mor til at melde sig til X Factor. Sammen havde de fulgt programmerne, hvor Martin, Laura, Heidi og Basim charmerende hele Danmark, og Laura var Celestes helt store idol......

- Synger Laura ikke bare godt, sagde den lille pige med drømmende øjne til sin mor under et af liveprogrammerne.
- Ja........men mor synger bedre, ik også, lille skat? Svarede Linda til sin datter!

- Hvis du er så god mor........Hvorfor melder du dig ikke til X Factor næste gang?

Og det var dét, der skulle til for at få Linda til at stille sig op i den lange kø, da der var audition til den store sangkonkurrence i København. Kort forinden var Linda blevet skilt fra sin mand gennem syv år, og nu ville hun bevise overfor sin lille datter, at mor godt kunne stå på egne ben.

Linda kommer fra en stor familie på Færøerne! Hun har 4 ældre søskende og er en ordentlig efternøler. Som 14-årig tog den færøske teenager på efterskole i Mariager i Nordjylland. Skolens fantastiske sanglærer fik stemmen frem i Linda, og hun knyttede venskaber, som hun stadig har den dag i dag. Efter at have gennemført tiende klasse, tog Linda tilbage til Færøerne, hvor hun tog en handelsskole-uddannelse og hurtigt fik job som bestyrer af en butik. Kun 19 år gammel var hun leder for 11 medarbejdere, hun kørte gaffeltruck og havde en fest! Men sangen kaldte, og da Lindas mange venner fra efterskoletiden blev ved med at opfordre hende til at gå musikkens vej, flyttede Linda i en alder af 21 til København. Og hvor skulle man starte i den store hovedstad når man ikke havde noget netværk?? Så Linda startede på Det Alternative Rytmiske Konservatorium, DARK, for at lære lidt noder og lidt musikteori.....

- Men det var ikke noget for mig. Det var alt for teoretisk.....jeg ville hellere synge!!!! Fortæller Linda om sin tid på DARK.

Da en af Lindas venner blev booket som vokalproducer for Blå Øjne, blev pigen fra Torshavn booket som korsangerinde, og snart tog karrieren fart. Siden har hun bl.a. arbejdet sammen med både Johnny Logan, DJ Alligator og svenske Carola. I dag har Linda firmaet Vocal Entertainment, hvorigennem hun har udgivet sin første CD, og så er hun er dirigent for hele tre gospelkor i København. Linda har stor respekt for sin kvindelige dommer, Lina Rafn, som hun betragter som en vigtig stemme i det danske samfund.

- Lina kæfter op på den gode måde. Både i musikbranchen og indenfor kvindesagen. Derfor synes jeg, det var super fedt, da jeg opdagede, det var Lina, der skulle være min mentor. Ligesom hun, har jeg har min egen mening om tingene, men det ved jeg, hun også vil respektere. Jeg vil rette mig 100 procent efter den opfattelse, Lina har af mig og gøre alt, hvad jeg kan, for at nå langt i programmerne, fortæller Linda.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Linda Andrews er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Linda Andrews

For booking af Linda Andrews ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Linda Andrews

Linda Andrews

FØRSTE CD: INTO THE LIGHT

Det er kun en måned siden det sidste x-factor program sluttede, men nu er Linda Andrews allerede klar med sin nye CD "Into the light", den har release dato d. 2 juni.

Cd´en kommer til at indeholde mange forskellige genrer, og der bliver noget til både unge og gamle.

"... De fleste af numrene afspejler min rejse det sidste års tid og den rejse jeg stadig er på! Jeg håber af hele mit hjerte at den må være til inspiration og opbyggelse for alle jer der køber den!! Jeg ønsker at være en artist i øjenhøjde..." Fortæller Linda Andrews på sin hjemmeside.

Linda kan allerede nu hænge den første guldplade på væggen. Singlen "Det Bedste Til Sidst" har nemlig officielt opnået IFPI's guld certificering, som svarer til over 15.000 solgte downloads.

Linda Andrews med band har tourne fra d. 24. september t.o.m. 15. november 2009. Bandet består af 6 musikere. Linda Andrews vil ligge mest vægt på at spille numre fra det nye album. Men I vil også komme til at høre nogle af numrene som hun optrådte med i X factor.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Linda Andrews
Lyt til Linda Andrews

Get the Flash Player to see this player.

Det Bedste Til Sidst
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- A Banda
- Anders Graae
- Anna David
- Anne Marie Bush
- Annika Askmans orkester
- Apache
- Arvid
- Basim
- Bazaar
- Benny Holst
- Birthe Kjær & Feel Good Band
- Black Magic
- Bo Schiøler & Skavankerne
- Bryan Rice
- Caroline Henderson
- Casino Royale
- Christina Chanée og Tomas n'evergreen
- Clements All Stars
- Cut 'N' Move
- Danser med Drenge
- Den danske mafia
- Dinner & Dans totalløsning
- Diskofil
- Dissing, Dissing Las & Dissing
- DJ Dex & Kna Connected
- DK Rocks
- Dodo & The Dodos
- Dorthe Zielke
- Elizabeth Hersing Ensemble
- ELVIS On My Mind
- Erann DD
- Erik Grip
- Erik Grip & Peter Abrahamsen
- Fede Finn & Funny Boyz
- Frederik
- Grip & Gunde
- Habbadám
- Henning Stærk
- Henrik Liep & the soulworkers
- Holger Vig
- Ida Corr
- Ivan Pedersen
- Jack Vreeswijk
- JaJa
- Jakob & Rudi
- James Sampson
- Jan Nielsen
- Jane & Shane
- JD and the BopCats
- Jette Torp
- Jimilian Ismaili
- Johnny Deluxe
- Jomfru Ane Band
- Kalle Brandt
- Kalle Pimp
- Karen Marie Jørgensen
- Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
- Keld Heick & Time Machine
- Kristian Lilholt
- L.A. Prostitutes
- Ladies Sing the Blues
- LadyLand
- Lene Siel
- Linda Andrews
- Liv Skotte
- Live Salsa med Egües y su cuban beat
- Lizzie
- Maria Lucia
- Marie Carmen Koppel
- Martin Axelgaard
- Mette Kirkegaard
- Mia Martinez & her MamboSoul
- Michael Falch
- Michael Vesterskov
- Milo (fra RaiDen)
- Mohamed Ali
- Monique
- Morten Hemmingsen
- Neighbours
- Nice Little Penguins
- Party Patrol
- Patricia
- Paul Harrison Band
- Peter Viskinde
- Potters Jig
- Preuthun - Rasmussen Duo
- På Slaget 12 - PS12
- RaiDen
- Rasmus Thude
- Rocazino
- Rubens Orkester
- Rusbjerg & Venndt
- Sange i Stereo
- Sanne Do
- Sascha Dupont
- Sebastian
- Simone
- Skipper Just Frost
- Soluna Samay
- Soluna Samay
- Sonic Steel Band
- Sorten Muld
- Stardust Boogie Band
- Steffen Brandt
- Stephanie Ravn
- Sukkerchok
- Sveinur
- Søren Berlevs Gas Show
- Tarantino Soundtrack Orchestra
- Télé Rouge
- The Beatophonics
- The Dreams
- The Fireflies
- The Tolkien Ensemble
- ThirdWheelDrive
- Tobias Trier
- Trio Bel Canto
- Trio Klezmer med Channe Nussbaum
- Tyrolerband - Tyrolerorkester
- Tøbrud
- Venter på far
- Vocal Line
- Volf Duo
- Young Flowers Reunion
- Zenobia
- Zididada
- Østkyst Hustlers