Julie Maria Lindell

Solist, gospelsanger og underviser

Julie er 30 år og har levet som professionel sanger, dirigent, sanglærer og sangskriver lige siden hun fik studenterhuen fra Sankt Annæ Gymnasium i '97 og er på nuværende tidspunkt en af Danmarks absolut dygtigste og travleste gospelsangerinder!!!

Hun laver kor- og studiearbejde for forskellige artister og har bl.a. sunget for Sanne Salomonsen, Danser med Drenge, Søs Fenger, Anne Gadegård, Blå Øjne, Remee, Karen, Alex, Nanna, Sash, S.O.A.P., Etta Cameron, Christina Undhjem, Monique, DQ, Will Young, Kim Burrell, Creamy, Rick Astley, Cliff Richard, Will Young, Andraé Crouch, Disney filmen Herkules, gospelfilmen Oh Happy day og mange andre.....

Hun synger pt. i trioen Gospel Sisters!

Hun laver Gospel-teambuilding for store firmaer som bl.a. Microsoft, Novo Nordisk, Philips, Kvik Køkkener, Coca-Cola, Disney Danmark, Center for Ledelse, Motorola, Rockwool, Martin Group, Udenrigsministeriet....osv.... og har også lært hele Venstre og Konservatives regerings gruppe at synge gospel!!! Hun er med næsten 100 teambuilding workshops om året den mest brugte gospel-teambuilding-instruktør i Danmark!!!

Hun har optrådt utallige gange på TV, film og radio, bl.a. i Top of the Pops (UK), Party in the Park (UK), Good Morning Britain GMTV (UK), BBC, Go' Morgen Danmark, solist og kor i Vild med Dans (2007), Boogie, Eleva2ren, Mandags Chancen, DK4, og har haft sit eget tv-program på KKR - "Julie's Verden".....(og nej, båndende fra det findes ikke længere;-)

Hun lavede over 250 Gospel koncerter og workshops i 2007 og leder derudover VILD MED GOSPEL, dirigerer Copenhagen Gospel Singers og underviser på solistklassen for øvede såvel som solister på Gospel Akademiet. Hun er også leder i Gospel Kirken og at finde hver gang der er gospelgudstjeneste i GospelKirken.

Julie har som sangskriver bl.a. skrevet musik til den unge r'n'b sangerinde Jaleasa som vandt "Scenen er din". Hendes debutalbum udkom i 2008.

Julie har medvirket på utallige indspilninger og cd'er og har selv lavet 3 demo-albums men har endnu til gode at lave sit helt eget gospelalbum.... det er på vej!!!

SAGT OM JULIE:
" Julie er bare en sindssyg dygtig sanger og nok den teknisk allerdygtigste gospelsanger vi har i Danmark i øjeblikket ".....

" Julie er super sjov underholdende, fantastisk og et kæmpe energibundt som dirigent og korleder og når hun så selv åbner munden og synger...så rejser hårene sig på ryggen og der er ikke et øje tørt - hun synger og dirigerer simpelthen FANTASTISK....og så er hun også SJOV!!!......"

" HUN ER BARE SUPER SUPER PROFESSIONEL"......

" man er ikke i tvivl om at Julie lever og ånder for gospel - og at det kommer helt indefra hjertet - hun tror virkelig på det hun synger og DET kan mærkes "....

"det er som om englene kommer ned og synger med når man står i koret og Julie dirigerer en af de mange fantastiske sange...."

" hun er den bedste dirigent jeg nogensinde har haft....og jeg har prøvet rigtig mange....."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julie Maria Lindell er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Julie Maria Lindell

For booking af Julie Maria Lindell ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Julie Maria Lindell
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere