Steve Cameron

Gospel

Steve Cameron fører sin mors Gospel mission videre, i samme spirituelle ånd.

Steve Cameron har dannet sit eget kor The Gospel Cavarly og band, som han turnerer rundt med i hele landet.

Steve Cameron har ikke sin musikalske tradition fra fremmede, da han har turneret de sidste tyve år med sin mor. Og i rollen som korleder for fire gospelkor, har han spredt sin erfaring og engagement for gospelmusikken.

Ved siden af gospelmusikken har Steve medvirket på mange CD'er med bl.a. Hanne Boel, Lars H.U.G. samt Big Fat Snake, da soul/blues også har en særlig plads i hans hjerte. Dette har også medført at Steve har dannet bandet B#sharp, som spiller ved mange forskellige lejligheder.

Steve Cameron afholder også Gospelkoncerter og teambuilding rundt om i Danmark.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steve Cameron er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Steve Cameron

For booking af Steve Cameron ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Steve Cameron

Steve Cameron Gospel

STEVE CAMERON & THE GOSPEL CALVARY

The Prince of Gospel Steve Cameron,
er sammen med sit kor, The Gospel Calvary og band, kommet rigtig godt fra start.

Efter Etta Camerons død i 2010, har Steve Cameron videreført og sat sit eget præg på den ægte amerikanske gospelmusik, til stor glæde for rigtig mange gospelelskere.
Siden efteråret 2010 har Steve med kor og band rejst land og rige rundt for, som sin mor, at udbrede den livsglæde der følger med gospelmusikken.
Steve udtrykker det således: "Vi udfylder det hul, der kunne være blevet efter min mors død, for der er et stort ønske også i Danmark om at høre den amerikanske gospel, som jeg har sunget sammen med min mor gennem 20 år.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret