Gospelkoret Unity

professionelt, medrivende, populært

Gospelkoret Unity
under ledelse af operasanger og kapelmester Stig Rasmussen

Gospel, jazz og rytmiske, swingende ballader

Kendte evergreens og syng-med-sange

Hårrejsende smukt udført acapella

Livsglæde, intensitet og nerve

Optimal underholdningsværdi

Koncert i 2 x 45 minutter

Gospelkoret Unity har eksisteret siden 1991, hvor korets daværende leder, radiomanden Georg Julin dannede et kor, udelukkende bestående af solister fra alle dele af det danske kirkeliv.

Unity består i dag af 15-20 sangere og 3 musikere - og koret ledes af operasanger og kapelmester Stig Rasmussen. Koret har et bredt repertoire, der spænder vidt ud over gospelgenren. Ved en koncert med Unity vil man derfor kunne forvente gode, kendte gospelnumre, men også acapella-sange og "syng-med"-sange - i det hele taget en koncert med den største livsglæde, man kan forestille sig. For koret synger ikke bare fordi gospel er en dejlig musikgenre. Korets medlemmer repræsenterer tillige en livsholdning, der giver sammenhæng mellem musikken og teksterne - en tro på dét, som sangene handler om!


Unity har i tidens løb optrådt og medvirket ved bl.a. Røde Kors-gallaaften i Cirkusbygningen, ved Rockshow på Charlottenlund Fort, i Legoland, på Dyrehavsbakken, i Falconercentret, i Forum, på Plænen i Tivoli flere gange med egne koncerter - samt på Plænen med Cliff Richard. For nylig havde Stig Rossen bud efter koret som backing for ham ved 3 store koncerter i bl.a Falkoner Centret. Det er blevet til over 150 koncerter og udgivelse af 3 CD'er. Og ved optræden adskillige gange på TV har koret slået sit navn fast som et kendt og respekteret gospelkor i høj klasse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gospelkoret Unity er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gospelkoret Unity

For booking af Gospelkoret Unity ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret