Debbie Cameron & the "Sound of Grace" Gospel Choir

Bli' glad en gang

Nyd livsglade gospelsange fortolket og dirigeret af Debbie Cameron.

Som datter af legendariske Etta Cameron er det ikke noget under, at Debbie selv har kastet sig over sangen og musikken. Som sin mor har hun forelsket sig i gospelmusikken.

Debbie er opvokset i Florida, og har siden sin ankomst til Danmark som 18-årig turneret på den danske jazz- og blues-scene, samt slået sit navn fast som en af Danmarks store gospelsangerinder.
Derudover har hun vundet det danske Melodi Grand Prix med sangen "Krøller eller ej" (sammen med Tommy Seebach), samt arbejdet som koreograf, studiesanger, studievært og meget andet.

I arbejdet med the "Sound of Grace" Gospel Choir er opstået en unik og følelsesladet koncert med musik, som kun er til at blive lykkelig af. Ensemblet har de seneste ti år optrådt landet over til bryllupper, privatfester og julekoncerter.

Koncerten kan bookes af 1x60 eller 2x45 minutters varighed og er en garanti for at blive glad i låget!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Debbie Cameron & the "Sound of Grace" Gospel Choir er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Debbie Cameron & the "Sound of Grace" Gospel Choir

For booking af Debbie Cameron & the "Sound of Grace" Gospel Choir ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret