The Gospel Power Revival

Gospelkoncert

Det er en fornøjelse at kunne introducere "The Gospel Power Revival" som en stor nyhed til brug ved kirkekoncerter i Danmark og ved større kristelige arrangementer, især for unge mennesker.

The Gospel Power Revival består af 7 dygtige og erfarne musikere og sangere, bl.a. lærere og tidligere elever fra Det Nordjyske Musikkonservatorium, som under ledelse af Rasmi Krippendorf præsenterer et spændende og fornyende gospelprogram, med stor vægt på publikumsdeltagelse.

Orkesteret har tidligere haft stor succes på Fyn og i Sønderjylland, kendt under navnet Gospel Power. Koncerter blev optaget til TV2 og med en koncertturné som strakte sig helt op i det nordjyske sommerland, har det vist sig at de danske kirker simpelthen er for små - der måtte ekstra stole ind hver gang.

Med en ny sammensætning af kor og band har vi nu, efter en længere pause, genskabt orkesteret med base i Nordjylland, hvor vi glæder os til at begejstre både unge og gamle med den fantastiske musik som gemmer sig under betegnelsen gospel.

The Gospel Power Revival har i foråret arbejdet med optagelsen og udgivelsen af en CD med nogle af de bedste sange fra Gospeltraditionen, tilsat enkelte musikalske krydderier af nyere dato.
Cd'en er optaget, mixet og mastered i Dreamland Studiet i Nibe og er produceret af Rasmi Krippendorf i samarbejde med Lando Henlov og lydtekniker Thomas Becker.

Medvirkende sangere er Trine Windbirk Langagergaard, Dorthe Græsborg Frederiksen, Hege Kristin Krippendorf, Frieda Etzerodt Pedersen, Rasmi Krippendorf og Lando Henlov.
På bas er Børge Lunde-Christensen og på trommer Claus Vesterskov.
Piano og orgel spilles af Rasmi Krippendorf og guitar spilles af Lando Henlov.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Gospel Power Revival er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Gospel Power Revival

For booking af The Gospel Power Revival ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret