Kefas - Gospelkor

- gospel, når det er allerbedst

Oplev et dansk gospelkor, som ikke kun har begejstret danskerne, men også har imponeret det sorte publikum i USA og England.

Gospel har for alvor fået fat i det helt store publikum. Mange danskere har opdaget glæden ved at synge og selv være en del af oplevelsen. Og endnu flere har fundet vej som publikum og nydt den smittende og livsbekræftende musik. Det københavnske gospelkor KEFAS har eksisteret siden 1975 og har i 30 år markeret sig som et af de bedste bud på et dansk kor med en "sort" lyd:

KEFAS synger den moderne, autentiske og medrivende gospel, som kan opleves i de fleste sorte kirker i USA, og koret har da også begejstret fra Skagen til Seattle og fra Bornholm til Brighton. Som det eneste danske gospelkor har KEFAS sunget for et rent sort publikum under en turne i USA. Her konkluderede Washington Post endda, at "Danes have soul"!

KEFAS ledes af dirigent, sanger og komponist Claes Wegener, kendt og værdsat i hele det danske gospelmiljø som en energisk, karismatisk og inspirerende frontfigur.

En koncert med KEFAS byder på såvel stille ballader såvel som energifyldte up-tempo numre og kendte syng-med klassikere.


BONUS-INFO:
 KEFAS har hjemsted i Jerusalemskirken (Metodistkirken) i København, men de ca. 60 sangere og musikere kommer fra en række forskellige folke- og frikirker.
 KEFAS blev startet af Peter Steinvig, organist i Karlslunde Strandkirke og initiativtager til og arrangør af Copenhagen Gospel Festival, der hvert efterår samler ca. 800 korsangere.
 KEFAS har givet koncerter i bl.a. Sverige, Tyskland, Polen, Italien, England og USA. Koret har medvirket i en række radio- og tv-programmer i Danmark såvel som i udlandet
 KEFAS har samarbejdet med nogle af de allerstørste navne inden for sort amerikansk gospel: bl.a. Edwin Hawkins (som skrev sangen Oh Happy Day), Richard Smallwood og gospellegenden Andraé Crouch.
 I Danmark har KEFAS bl.a. arbejdet sammen med Etta Cameron, Lene Siel og Lene Matthiesen.
 "Blessed Be The Rock" er titlen på KEFAS' CD. Her medvirker den prisbelønnede engelske sangerinde Priscilla Jones og den amerikanske gospelsanger/pianist Gerald Smith.
 KEFAS er det hebraiske navn for Peter (som er græsk), der betyder klippe.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kefas - Gospelkor er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kefas - Gospelkor

For booking af Kefas - Gospelkor ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret