Firmagospel

Gospel som teambuilding

De fleste har vel efterhånden oplevet en dygtig sportsmand (kvinde) fortælle om vejen til succes. Det er spændende og godt, man lytter og fascineres. Men deltagerne er kun selv aktive i meget begrænset omfang.

Under en gospel workshop er deltagerne meget aktive. Man er på en helt ny - ofte uvant - måde sammen om at skabe en fælles oplevelse, et fællesskab, et team.

Jeg har set forsamlinger rejse sig og sammen skabe musik, man ikke troede, var muligt. Jeg har set trætte øjnes forvandling og jeg har følt bruset, når flere hundrede kursister på samme tid forenes i gospelmusikken.

Gospel kræver ingen forhåndskundskaber og gospelmusikken favner alle. Til en gospel teambuildings workshop starter vi alle på bar bund, der er ingen, der ved, hvad der skal ske og formentligt meget få, der er vant til at synge.

Med gospelsang som teambuilding tages der udgangspunkt i noget af det mest centrale i mennesket - nemlig stemmen. Vi er alle født med en stemme. Måske er den spinkel, måske er den stor, men uanset hvad er hver enkelt stemme unik.

I et kor er det meget vigtigt, at sangerne følger dirigenten, ellers bliver resultatet ikke godt. Det er vigtigt, at hver enkelt korsanger har øje for sin kollega, opmuntrer kollegaen og ensretter udtrykket i overensstemmelse med lederen.

Før I ser jer om, står alle med hænderne over hovedet og skråler med på de gamle hits som Swing low, Oh when the saints og Amazing Grace.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Firmagospel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Firmagospel

For booking af Firmagospel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Gospel som teambuilding
Se video med Firmagospel

Get the Flash Player to see this player.

Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere