Monique

Monique - kirkekoncert

Historien om den danske sangerinde Monique er et vaske-ægte eventyr. Hun blev som ganske ung opdaget på rigtig Hollywoodmaner og har siden beriget den danske og internationale musikscene med sin unikke stemme, stærke sange, inderlighed og uforglemmelige performances.

- Hun bliver en stor operastjerne en dag, spåede Moniques far, da Monique kom til verden en smuk vinterdag i 1966 på Frederiksberg.

Selv erklærede hun som fire-årig, at hun ville være Hollywood
stjerne.

Hårbørsten og sjippetovet blev i teenageårene skiftet ud med rigtige mikrofoner, og da hun som 20-årig var i studiet for at synge på en indspilning af en reklame jingle, blev hun tilbudt en pladekontrakt
på stedet.

Allerede året efter debuterede Monique med albummet "Shadows" (1991) og hittet "Tell me why". Siden har hun produceret yderligere tre soloalbums, som har indbragt hende tre Grammy - nomineringer for Bedste Danske Sangerinde. Derudover har hun medvirket på flere end 30 andre produktioner og albums.

Bedst kendt er måske hittet "Min kat den danser Tango", titelsangen på albummet "Tango Kat", der har solgt over 300.000 eksemplarer. Monique sang også "Vindens farver" i den danske udgave af Disney tegnefilmen "Pocahontas" samt "Bjørnebrødre" og har sunget talrige andre børnesange.

Monique synger en raffineret blanding af pop, soul, R&B og disco, men også jazz og gospel. Hun har medvirket i musicals som "Hair", "Atlantis", "The Rocky Horror Show" og "Rejsen uden bagage".

Gennem årene har hun optrådt til hundredevis af private arrangementer og til events i danske og internationale virksomheder.

Monique bookes med pianist/guitarist til kirkekoncerter.
Varighed: 1 x 70 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Monique

For booking af Monique ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret