3 Nisser på Spil

Juleunderholdning - Julemusik

3 NISSER PÅ SPIL. Danmarks gladeste jule- og nisseorkester kommer på besøg.
- der bliver Julesjov for hele familien, når 3NISSER PÅ SPIL opfører en underholdende og musikalsk forestilling med masser af julemusik, sang og skægge aktiviteter. Der sker noget, når nisserne smøger ærmerne op, viser spillemusklerne og leverer glad nissemusik.


Publikum kan glæde sig til et væld af overraskelser. Her er tre truttende og trallende nisse- sprælle- og spillemænd, der sætter liv i nissekludene.
Nisserne spiller mange kendte julemelodier og i samarbejde med sangskriveren Ulla Philbert har de også lavet nye julelege og julesange, som vil få både små og store i ekstra godt julehumør.
3NISSER PÅ SPIL er Danmarks gladeste nisseorkester og det festlige Julesjov får alle i Nissehopla. NissePeter er "rundt på gulvet" og styrer løjerne i Julesjovet, men han kan heller ikke lade være med at trutte lidt i tubaen. NisseNiels spiller klaver, synger og er også rytmenisse på banjo. NisseOle på trompet spiller melodisk og meget smukt. Sammen synger de kor til de glade julemelodier.
Det er sjovt. Det er hyggeligt. Folk bliver glade og i godt humør, når juleorkestret 3 NISSER PÅ SPIL underholder.


3NISSER PÅ SPIL har en pakke klar: I må godt få at vide, hvad der er i den! Julemusik. Julelege. Julesjov for hele familien.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på 3 Nisser på Spil er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på 3 Nisser på Spil

For booking af 3 Nisser på Spil ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 3 Nisser På Spil
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere