Marie Askehave

Jazzsanger

Marie Askehave ude med debut album

Albummet er en afslappende lounge CD fyldt med glade og smukke melodier.

At den 33-årige skuespiller Marie Askehave (bl.a. kendt fra DR's "Forbrydelsen") også er en passioneret jazzsanger, var der måske ikke mange der vidste. Hun har nu fået en drøm til at gå i lopfyldelse når albummet - fyldt med håndplukkede standards, der står hendes hjerte nær, får release. CD'en er en perlerække af easy listening hits, tidligere fortolket af kendte kvinder som Billie Holiday og Monica Zetterlund.

Marie Askehave har altid elsket at synge og har fra barnsben sunget ved adskillige lejligheder. Hun har altid troet hun skulle være sanger, men det blev skuespillerfaget, der vandt. Marie havde sit første professionelle job på Nibe Festivalen i 1995. Senere skulle hun møde pianisten Steve Howe på Skuespillerskolen, og i 1999 begyndte de at spille sammen. Steve og Marie lavede deres eget specielle musiske univers, og af mange musikalske omveje er det blevet til albummet .

Albummet udkom via eget selskab AskeJazz lørdag den 3. marts 2007

Marie har fået god støtte af Stig Kreutzfeldt fra Badcat studio og Søren Mikkelsen fra Medley Studios samt musikerne på CD'en: Piano: Steve Howe, Bass: Niels Præstholm, Saxophone: Niels Stuart.

Maries CV:

Marie Askehave (f.1973) er uddannet på Statens Teaterskole i 2003.
Lige nu har Marie Askehave stor succes som Rie Skovgaard i DR's thrillerserie "Forbrydelsen". og i Nikolaj Lie Kaas' "Mr. Poxycat og Co" på TV2 Zulu.
Hun debuterede i "Tak - så er det nok for i aften" på Privat Teatret i 2003-04. I 2004-05 medvirkede hun i "Skærsommernatsdrøm" på Folketeatret, og senere samme år kunne hun opleves i "Cirkusrevyen 2005", hvorefter hun afsluttede året med "Et Juleeventyr" på Folketeatret.

Marie Askehave medvirkede i Kenneth Kainzs "Rene hjerter" (2006), og i Lone Scherfigs "Hjemve" (2007)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Askehave er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Marie Askehave

For booking af Marie Askehave ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Marie Askehave
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere