Jazznødderne

Musikalsk show - jazzorkester

ET BRAGENDE MUSIKALSK SHOW
- Der med et slag bomber musikken 10.000 år tilbage til stenalderen!

En koncert med Jazznødderne er ikke for sarte sjæle og tørvetrillere. Det er ganske vist swingende jazzmusik for fuld udblæsning, men den er krydret med vanvittige påfund og skøre indfald. Selvom orkesterets 7 medlemmer optræder ulasteligt påklædte i sorte habitter om vinteren og safari uniformer om sommeren, så venter der publikum et veritabelt festfyrværkeri af platte vittigheder, underfundige hentydninger, formidable historier og karske verbale angreb på alt og alle, der tilfældigvis befinder sig i nærheden af scenen.

Det er altid med en hvis risiko, at man slipper disse 7 gale østjyder løs på en scene. Der er risiko for latterkramper, grinebid, hjertestop og voldsomme anfald af moralske opstød, alt sammen akkompagneret af swingende jazzmusik samt et par andre musikgenrer, som Jazznødderne heller ikke bryder sig om. Et show inspireret af amerikanske Spike Jones og fordømt af alle kendte religiøse retninger.

Der er dog gode nyheder, for efter 15 år på landevejen har orkesteret endelig fået GPS og der er håb om at de atter kan finde hjem, men inden da spiller de lige en koncert på......(tid og sted)

Jazznødderne er:

Kapelmester Taus Houmøller trompet, sang, lange indledninger og sjove hatte

Bjarne Stenum
Trækbasun, tenorsax, klarinet, sang og en enkelt (dårlig) vittighed.

Ole Visby
Klarinet, altsax, klaver, tværfløjte og sang.

Jens Henrik Eriksen
Banjo, trompet, fløjte og røgeffekter

Lars Ole Gotfredsen
Elbas, dobbeltbas og bas i al almindelighed.

Kim "Bimmer" Nielsen
Trommer, sang og andre sjofelheder

Lasse Holy
Overdøvende Klaver og sang.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jazznødderne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jazznødderne

For booking af Jazznødderne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jazznødderne
Info
Antal pers.: 7
Varighed: 3 x 45 min.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere