Annemette Hess

Solist kirkekoncert

Bookes til at optræde accapella eller med pianist / orkester - og spænder over mange forskellige genrer.

Solosang til kirkebryllup, operette-eftermiddag med bla. Kai Normann Andersen viser, receptions-jazz, solistisk indslag med skønsang på dansk, eller udenlandsk - ex. musicalsange. Kirkekoncerter af forskellig art - jul - påske og personlig koncert.

Julekoncert med sangerinden Annemette Hess
Akkompagneret af pianist Pojken Flensborg og
trompetist Anders Farstad.
Nyd et dejligt juleprogram sammensat af smukke danske
salmer, engelske carols og instrumentale solistpræstationer.
Endeligt program vil foreligge før koncerten.
Vi er åbne for evt. ønsker til fællessalmer.

Påske-Jazz
Sammen med Jazz-orkestret "Seven Up" har Annemette Hess sammensat et program af gamle og nye salmer, som er arrangeret til en jazz-besætning. Nogle af salmerne er med sang og nogle uden.
Vi har sammensat programmet sådan, at der er en afdeling, som er den højtidelige del og en afdeling, der er mere afslappet. Så hvis det er muligt at holde første del i kirken og anden del i et tilstødende lokale (konfirmandstue eller lign.) vil det være helt perfekt.

Programmet kan også bestå af den ene del alene.

Lidt baggrund:
Musikerne i Seven Up - Happy Jazz er kendte for at være happy jazz eksperter, der med energi og spilleglæde, boltrer sig i traditionelle jazzstandarder og evergreens krydret med
swingmusik i flotte arrangementer. Takket være deres over 25 årige samarbejde og erfaringer fra andre jazz- danse- og underholdningsorkestre og grupper, har de en utrolig bred musikalsk baggrund. Dinérmusik, street parades, kirkekoncerter, les lanciers, receptioner, rejsegilder privatog firmafester, o.m.a. specialopgaver, er derfor et naturligt arbejdsområde for Seven Up -Happy Jazz. Den alsidige besætning, med trompet, flygelhorn, saxofoner, klarinet, fløjte, basun, klaver, sousafon, guitar, banjo, kontrabas og trommer, gør Seven Up - Happy Jazz til et spændende bekendtskab.

Referencer:

"Mange tusind tak for den meget flotte sang i kirken til vores bryllup det lød simpelthen for godt og rørte kæresten dybt så jeg kan vist kun sige tak."
.
"Vi vil gerne hermed sige tak for din indsats til vores generalforsamling.
Vi havde i år valgt, at vi gerne ville gøre lidt ekstra ud af vores generalforsamling, og havde derfor besluttet, at vi ville have lidt underholdning. I den forbindelse kontaktede vi dig, og det viste sig, at være en rigtig god ide. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger på din optræden. Publikum var godt underholdt, de valgte numre passede rigtig godt, og du havde en god kontakt med publikum. Du får de varmeste anbefalinger fra os. "
.
" Vi havde knap nået at sætte os til kaffebordet før du gik rundt og sang blomsterpigens sang mens du delte roser ud til de heldige. Du lignede selv en blomst der strålede af livsglæde. Og da du derefter gik på scenen og sang de dejlige numre fra din nye CD Perler på en snor, var der glæde i salen. For sikken en stemme du har. "
.
"Programmet omfattede således en lang række af vore kendte melodier og sange, så vi sang med på en del af dem og kunne ikke lade være med at vippe med foden til resten.
Annemette Hess er en overordentlig dygtig ung sangerinde med en flot stemme, og hun magter på en god og charmerende måde at kæde hele programmet sammen på en fin og uhøjtidelig måde."
.
"Det var en dejlig oplevelse at lytte til Annemettes klare stemme akkompagneret af 4 dygtige musikere.
Publikum blev revet med af Annemettes fortællinger, humor, indlevelse og tydelig tekstfortolkning.
Koncerten var opdelt i 3 genre-afdelinger, og imellem afdelingerne kunne man lytte til nogle fantastiske instrumentale stykker med violin/klaver og trompet/klaver.
Uden tvivl en koncert, der varmt kan anbefales."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annemette Hess er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Annemette Hess

For booking af Annemette Hess ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Annemette Hess
Lyt til Annemette Hess

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere