Slap That Bass

Gershwin koncert

Oplev en fusion af jazz og opera med tyve klassiske sange komponeret af George Gershwin der vil henrive, medrive, fremkalde latter og få publikum til at forelske sig i musikken!

Georges Geshwin er komponisten bag Rhapsody in blue, Embraceabel you, I got rhytme og selvfølgelig Summertime fra hans opera Porgy and Bess. Hans musik befinder sig i grænselandet mellem jazz og klassisk, og giver god plads til at musikerne kan sætte deres individuelle præg.

Koncerten har naturligvis hovedvægten på musikken, men der er også plads til en lille anekdote om Gershwin og lidt om sangene.

Slap That Bass lægger vægt på stor variation i både sangene og arrangementerne, og publikum bliver en del af enhver koncert ved at synge med på omkvæd og klappe i takt til musikken.

Lara Bisserier: sang
Har sin uddannelse i opera performance fra konservatoriet i San Francisco, hvor hun blev færdig i 1998. Herefter sang hun på byens opera, og har sideløbende været solist i bl.a. Carmina Burana, Faure's requiem, startet et musikprogram for børn, og haft sin egen musikskole.

Jakob Pandure: bas
Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium, rytmisk diplomlinie, hvor han bl.a. blev uddannet af bassisterne NHØP og Bo Steif. Han er en meget aktiv bassist i Århus og underviser sideløbende på Århus Musikskole. Arbejder desuden som freelance bassist, Orkesterleder, Komponist.

Jørgen Ellekilde: klaver
Har taget diplomeksamen i klaver og arbejder som freelance-pianist og har akkompagnement som sit speciale. Jørgen ved flere lejligheder akkompagneret chefen for Den Fynske Opera Jesper Buhl, hvor han også har arbejdet som repetitør. Han er fast tilknyttet drenge og mands-koret i Christians-kirken, og har samarbejdet med bl.a. Sønderjyllands filharmoniske kor, Syd Dansk Universitets Storekor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Slap That Bass er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Slap That Bass

For booking af Slap That Bass ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Slap That Bass
Lyt til Slap That Bass

Get the Flash Player to see this player.

Summertime
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere