King Georges Dixieland Stompers

Jazzorkester

King George´s Dixieland Stompers har stadig en ubændig lyst til at optræde med den livsbekræftende Jazz. De nyder at spille foran et danseglad og lyttevenligt publikum.

Den 17. november 1972 spillede King George´s sit første engagement på Viborg Katedralskole og kunne derfor i år 2002 fejre 30 års jubilæum. Nu, som dengang i forrige år-hundrede, er udgangspunktet at orkestret elsker at spille danse- og lyttevenlig og ikke mindst glad og munter traditionel jazz.

Historiebogen over orkestrets virke fortæller om hundredevis af jobs af megen vekslende karakter:

Koncerter, street-parades, receptioner, alle former for privatfester - fødselsdage, bryllupper m.m. - frokostjazz og naturligvis et hav af ganske almin-delige jazzband-balls.

Af mange grunde er orkester-besætningen naturligvis ikke helt den samme som i november -72, men 3 af de 6 medlemmer har mere end 20 års ancienitet i bandet, heraf har en enkelt været på pladsen i alle 30 år. Sammenlagt har medlemmerne 90 års erfaring. Hvor mange engagementer dette svarer til fremgår ikke af statestikken, men de mange år vidner dog om en ordentlig portion erfaring.

Væsentligst er dog at alle 6 stadig har en ubændig lyst til at optræde med den livsbekræftende jazz. Det at spille foran et danseglad eller lyttevenligt publikum er hoveddrivkraften.

King George´s Dixieland Stompers består af:

Aage Mogensen, trompet
Aage Hjortshøj, basun
Ole Hveisel, klarinet og sang
John Vinter, bas og tuba
Carsten Thorsbach Hansen, banjo

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på King Georges Dixieland Stompers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på King Georges Dixieland Stompers

For booking af King Georges Dixieland Stompers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 King George's Dixieland Stompers
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere