Kansas City Stompers

Danse- og jazzmusik

Kansas City Stompers varemærke har altid været professionalisme og kvalitet. Jazzorkestret behersker alle stilarter og har et meget stort repertoire. Kansas City Stompers størrelse altid kan tilpasses kundens ønsker og pengepung - fra duo til bigband

Kansas City Stompers - det er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark, vi her kan præsentere. Navnet nappet fra byen der var et musikalsk kraftcenter i 30erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!

Musikken var jazz - i det grænseområde mellem swing og trad., der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.

Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.

Gennem årene har Kansas City Stompers været arbejdsplads for en lang række af de bedste musikere i Danmark - og da det gik hedest til, spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre - fordi bandleader Niels Abildgaard, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers - men det musikerne spiller. Sammen!

I besætningen har man kunnet finde gode kræfter som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård - mens vokalen bl.a. er blevet varetaget af Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg og LillBabs.

I dag kan Kansas City Stompers bl.a. byde på sangerinderne Rikke Mølgaard og Nynne Lange, der begge har en flot sangkarriere og har optrådt i mange stærke konstellationer. stilarter. Rytme- og blæsergruppen består af en række topprofessionelle musikere, der ligeledes har rutinen i orden. Sådan skabes varemærket Kansas City Stompers.

Hvorfor booker mange arrangører Kansas City Stompers ?
1. Hvorfor er det altid Kansas City Stompers musikere der spiller til alle hofballerne, f.eks. til Kronprins Frederik´s og Mary´s bryllup.

2. Hvorfor har Kansas City Stompers udgivet 41 LP/CD'er, hvor de bedste af landets musikere og kunstnere medvirker, bl.a Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Otto Brandenburg og mange andre, og kan stadigvæk trække fulde huse både i hele 2011 og 2012?

3. Hvorfor har Kansas været husorkester på mange af landets største hoteller, f.eks. Hotel Scandinavia, Bella Centret alle SAS Radison hoteller over hele landet?

4. Hvorfor har der i Kansas City Stompers altid været nye talenter indenfor alle musikstilarter?

5. Hvorfor er det en succes uanset om Kansas City Stompers spiller for fiskerne i Hanstholm, til Novo´s store årsfest med 7000 deltagere, for Danske Bank i Belle Centret med 5000 gæster eller til en lille privat fest, til fødselsdag, et jubilæum, bryllup el. til det mindre firma, der holder personalefest med f.eks. "kun" 50 personer?

6. Hvorfor har Kansas City Stompers kunne overleve i så mange år, og stadig stille med de bedste musikere, som kan levere musik og underholdning til alle aldersklasser?

Kansas City Stompers fås i alle størrelser: Duo Trio Kvartet op til 15 personer + solister.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kansas City Stompers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kansas City Stompers

For booking af Kansas City Stompers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kansas City Stompers
Se video med Kansas City Stompers

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere