Prima Junior

Jive Band

Prima Junior er 7 unge musikere, der spiller jive musik, dvs. swing
musik med gang i. Med inspiration i Louis Prima og Louis Jordan stilen kaster de 6 unge musikere sig ud uden sikkerhedsnet i et forrygende favntag med musik, der rykker og swinger og appellerer til unge som ældre. Repertoiret er bl. a. Louis Prima og Louis Jordan numre i nye udgaver.

Gør dig klar til en forrygende danseaften med energisk og glædesfyldt > swing- og bluesmusik. Prima Junior er et 7-mands jiveband, der med showpræget og humoristisk stil tager dig tilbage til 40'ernes og 50'ernes swingæra. Bandets primære inspirationskilder er Louis Prima og Louis Jordan. Bandets entusiasme og kærlighed til musikken kan tydeligt mærkes.
Musikken smitter, og musikerne giver sig 100 % hver gang. Med en skarp hornsektion og den karismatiske forsanger King Jive i front er man i trygge hænder til en medrivende forestilling, som det er umuligt at sidde stille til.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Prima Junior er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Prima Junior

For booking af Prima Junior ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Prima Junior
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere