MIBB

Jazz bigband

MIBB er et traditionelt bigband med 13 blæsere (5 saxofoner, 4 tromboner og 4 trompeter) og en rytmegruppe. Derudover har MIBB fire forrygende sangere i front - "Four Voices as One". Orkesteret blev dannet i august '95 og er et meget rutineret orkester med mange hundrede koncerter på bagen.

MIBB spiller overvejende swingende traditionel jazz, som man kender det fra Glenn Millers og Count Basies orkestre. Repertoiret spænder fra klassiske swingnumre fra 30'erne og 40'erne til mere eksperimenterende bigbandmusik fra 70'erne og frem. Frank Sinatra numre som f.eks.: "Fly Me to the Moon" og "I've got You under My Skin" er blandt klassikerne på orkesterets repertoire. MIBB spiller også mere moderne kompositioner af f.eks. Thad Jones og Maria Schneider samt originale kompositioner af MIBBs medlemmer. I de senere år har orkesteret ligeledes opbygget et stort funk og latin repertoire.

I orkesteret spiller herrerne altid i jakkesæt eller smoking og sangerinderne har altid aftenkjoler og fjerboaer på. På scenen er der bandstands foran blæserne, som man kender fra de store amerikanske bigbands. Bandet leverer et show med dans og koreografi, som kan få alle uanset alder op af stolene og ud på gulvet.

Børne jazz
Orkesteret spiller også børne jazz. Under Jazzfestivalen i Århus i 2009 lavede MIBB et projekt sammen med Johan fra Lille Nørd (børneprogram fra DR). Projektet gik i sin enkelthed ud på at give børnene en større forståelse for musikkens byggesten. Alle sangene var kendte børnesange i nye spændende jazzfortolkninger.


MIBB (The University of Copenhagen Jazz Big Band) hører til under Københavns Universitet og består af rutinerede musikstuderende fra Københavns Universitetet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på MIBB er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på MIBB

For booking af MIBB ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 MIBB
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere