The Bootles

Beatles - kopiband

Startede tilbage i de glade tressere, hvor de optrådte i The Cavern sammen med The Beatles.

De har kaldt orkestret THE BOOTLES efter en bydel af Liverpool, som hedder "Bootle", hvor de havde trådt deres barnesko. THE BOOTLES vakte opsigt alle steder ikke kun p.g.a. at Lars Bang kørte dem land og rige rundt i hans Rolls Royce, så de kom standsmæssigt til deres koncerter, men det faktum at folk aldrig "live" havde hørt et orkester, som kunne servere Beatles-musik så tæt på og med så godt et show slog deres navn fast på TV og turneer.

Det engelske dagblad "The Observer" skrev dette om THE BOOTLES efter et TV-show : "THE BOOTLES lyder næsten mere som The Beatles - end Beatles selv !

THE BOOTLES turnerer fortsat verden rundt med alle de store Beatles-klassikere på festivaler, byfester, firmafester m.v.

Ingen kan servere Beatles-hits som THE BOOTLES !

The Bootles lyder næsten mere som The Beatles - end Beatles selv!

The Bootles medlemmerne startede for de to's vedkommende tilbage i de glade 60'ere, hvor de med respektive orkestre hyppigt optrådte i The Cavern sammen med The Beatles. Det var dog først i 1980, at man enedes om at samle et orkester der udelukkende optrådte med de gode gamle The Beatles numre. De kaldte orkestret The Bootles efter en bydel af Liverpool, som kaldes "Bootle". The Bootles vakte opsigt alle steder - ikke kun pga. at Lars Bang kørte dem land & rige rundt i hans Rolls Royce, så de kom standsmæssigt til deres koncerter, men det faktum at folk aldrig "live" havde hørt et orkester, som kunne servere Beatles-musik så tæt på og med så godt et show slog deres navn fast på TV og turneer til bl.a. flg. lande:
England - Færøerne - Danmark - Norge - Sverige - Finland - Tyskland - Bulgarien & Spanien.
Det engelske dagblad "The Obeserver" skrev dette om THE BOOTLES efter et TV-show : "THE BOOTLES lyder næsten mere som The Beatles - end Beatles selv!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Bootles er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Bootles

For booking af The Bootles ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret