The Rocking Ghosts

pigtrådsmusikkens gentlemen gennem 40 år.

The Rocking Ghosts - Et af Danmarks bedste show- og liveband - Oplev alle deres store pladehits live. Oh, Oh, What a Kiss - Belinda - Oh, Oh, Daisy osv. osv. Book dem her

Når nostalgien skal hentes, kan man stole på at lyd og melodier er, som de var "dengang", og ærlig talt, er det ret så hyggeligt, men sandelig også i musikalsk henseende.

Et af Danmarks bedste show- og liveband.

De har haft store Internationale hits og turneret over det meste af verden. De var med i de glade dage i Hit house og har oplevet tiden med hvinende piger ved scenekanten . Og så har de optrådt sammen med Cliff Richard & The Shadows og andre af rockens store koryfæer. Gennem 40 år har de været forbilledlige ambassadører for dansk pigtråd - og de har ikke tænkt sig at stoppe foreløbig - The Rocking Ghosts!

Pigtrådens pæne drenge - The Rocking Ghosts - kan efter 40 år i popmusikkens tjeneste se tilbage på en glorværdig karriere. Samtidig kan de glæde sig over, at de stadig er meget efterspurgte og nyder stor popularitet overalt, hvor de kommer.

I 90'erne fik de et forrygende comeback, og succes'en er fortsat ind i det nye årtusinde, hvor kalenderen afslører, at de noble pigtrådsambassadører har engagementer mere end et år frem i tiden. De kunne så glimrende leve af musikken som i 60'erne, men i dag foretrækker de, at have den som en dejlig hobby ved siden af deres civile erhverv.

Når man har sagt The Rocking Ghosts, må man også sige John Andersen, men det var først ved udgivelsen af gruppens fjerde singleplade, at det store publikum for alvor får øje på ham. Efter tre internationale instrumentalhits, produceret af guitarlegenden Jørgen Ingmann, kom det helt store gennembrud nemlig i 1965 med "Belinda", der blev sunget af John Andersen. Den lå højt placeret på den danske hitliste i 13 måneder og blev tillige udsendt i adskillige andre lande verden over, heriblandt Tyskland, USA og Japan.

Som gennem hele karrieren, så leverede John Andersen også en flot vokal, da gruppen i 1966-67 storhittede med "Oh, oh what a kiss". Men 10 år senere - i 1977 - besluttede den populære sanger sig for at lægge musikken på hylden. Og sådan blev det de næste 12 år, indtil han i april 1989 atter indtog sin vante plads i orkesteret.

Hitmelodierne "Belinda" og "Oh, oh what a kiss" er stadig fast på repertoiret - og de tager kegler hos det trofaste publikum hver gang. Begge melodier er i dag tilgængelige på forskellige Greatest Hits CD'er, ligesom de er at finde i danske versioner på den seneste CD "På hjemmebane ".

Trommeslageren Svend Bonavent var i 1962 med til at starte forløberen for The Rocking Ghosts, og bortset fra en længere pause fra musikken i 80'erne, har han - sammen med John Andersen - sat sit eftertrykkelige præg på gruppen gennem hovedparten af de 40 år.

Foruden de to tæller besætningen i dag guitaristerne Jørgen Mühlbrandt, der kom med aktivt i 1983, og Niels Werner i 1999, bassisten Michael Eckhausen i 1989, og keyboardspilleren Ole Trier i 1994. Dermed er det den udgave af The Rocking Ghosts, der har holdt sammen længst.

I årene 1964-68 tilhørte The Rocking Ghosts den absolutte pigtrådselite herhjemme. De spillede på alle de kendte steder som Giraffen og Hit House og i de mange popklubber i provinsen. Endvidere turnerede de i lange perioder over det meste af verden.
De har optrådt på alverdens TV-stationer og ved koncerter sammen med så store navne som The Rolling Stones, Hermans Hermits, The Swinging Blue Jeans, The Spotnicks og som nævnt Cliff Richard & The Shadows, og på plade- og CD-fronten er det blevet til ikke færre end 11 albums, 18 singler og medvirken på 22 forskellige Greatest hits-LP'er fra hele verden.

I dag koncentrerer de sig primært om at levere den rene vare til alle danseglade danskere; god gedigen popmusik uden dikkedarer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Rocking Ghosts er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Rocking Ghosts

For booking af The Rocking Ghosts ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret