Crossliners

60'er band

Crossliners er et meget alsidigt band - der kan klare næsten alle musikalske opgaver.

Crossliners er et ægte 60èr band - bestående af 4 "unge" erfarne midaldrende musikere, der på forskellig vis alle har spillet siden drengeårene og som har gjort sig i forskellige musikgenre.

Crossliners har dog aldrig "glemt" 60èr musikken som den dag i dag er "still going strong" også hos nutidens unge. Den musikstil er dansevenlig, swinger og for mange er det ren nostalgi. Crossliners er alle 4 "vilde" især med den musikstil og nyder at spille såvel guitarinstrumentalmusik, som at synge flerstemmigt. Vi nyder at optræde - at "fyre den af" - og se dansegulvet fyldt med glade feststemte mennesker.

Crossliners har komplet professionelt udstyr og scenelys.

Crossliners sætter en ære i at holde aftaler, og vi spiller udover dansemusikken, også dinnermusik (guitarinstrumental), sang og spil med akustiske guitarer lige fra viser til irsk/engelsk folkemusik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Crossliners er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Crossliners

For booking af Crossliners ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret