Jitterboys

Autentisk pigtrådsmusik

The Jitterboys startede i 1999, da Erik Bjerre havde forladt The Rocking Ghosts og ret hurtigt fandt sammen med medlemmer af orkestret Gigolo ude fra Stevns.

En fælles interesse for autentisk pigtrådsmusik var drivkraften. Den oprindelige besætning med Erik Bjerre, Poul Christiansen, Jesper Olsen og Brian Faber (r.i.p.) indspillede i marts 2000 en særdeles vellykket demo CD med 13 udvalgte numre fra live-repertoiret, som stadig kan fås.

The Jitterboys har ved årets begyndelse måttet sige farvel til guitaristen Steen Hansen, som tiltrådte i november 2000, og The Jitterboys er nu en kvintet med nedenstående besætning:

Guitaristen Erik Bjerre der fra 1989 til 1999 var leadguitarist i det gamle 60´er band The Rocking Ghosts, og siden 2002 har været fast mand hos Sir Henry & His Butlers, tager sig med sin powerfulde rock´n soul stemme af hovedparten af vokalarbejdet.

Trommeslageren Poul Christiansen, der ligesom Erik samtidig er fast mand hos Sir Henry, har sine rødder på Stevns, og Poul tager sig af resten af leadvokalen, og udgør en bundsolid rytmegruppe sammen med bassisten Søren Engel der samtidig er fast mand i James Rasmussens trio. Søren har tidligere været rytmefast ankermand hos bl. a. Delta Blues (& Cross) Band.

Pianisten Niels Christensen er fra 2010 blevet fast medlem af orkestret. Niels, som også er fast mand hos Sir Henry, spiller samtidig lejlighedsvis med SOUL66 og mikrofonsangerinden Eva Madsen. Niels er multiinstrumentalist og mestrer foruden pianoet også Hammondorgel, harmonika og guitar.

Saxophonisten Bo Jakobsen a.k.a. Bob Jackson er seneste medlem af The Jitterboys. Med sin skiftevis fræsende, hviskende, grædende og helt vildt kompetente tenorsax har Bob sammen med Niels betydet en helt ny lyd, en helt ny dynamik og en langt større bredde i repertoiret. Bob har I sin lange karriere blandt mange andre spillet med Buzstop, Love Construction, Michael Falch Band, Henrik Strube Band, Blues Brothers Experience samt medvirket på et utal af plader og cd'er. Bob bevæger sig herligt ubesværet i alle genrer.

Alle mand tager aktivt del i de gennemarbejdede korarrangementer, og man hører tydeligt de mange års musikalske erfaringer, når The Jitterboys 'trykker den af'.

The Jitterboys lægger afgørende vægt på den autentiske lyd, og repertoiret består af velkendte vokalhits og udødelige instrumentalhits som gjorde 50´erne og 60´erne til en fantastisk spændende og uforglemmelig periode i musikhistorien. Der er tale om femstjernet udbytte for alle elskere af uforfalsket guitar-twang med den helt rigtige sound.

Glæd dig til at høre et orkester med internationalt format - The Jitterboys!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jitterboys er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jitterboys

For booking af Jitterboys ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret