On the radio

Kopiband

ON THE RADIO er et band og et show for øjnene, ørerne, fødderne og hjertet. Det er en musikalsk rutsjebanetur, der får armene over hovedet på enhver danseglad musikelsker.

ON THE RADIO binder sammen på mere en 4 årtiers musikalske superhits, på genrer og stilarter, i et helstøbt og medrivende liveshow, hvor de eneste valgmuligheder er at lukke øjnene og nyde musikken eller kaste sig ud i uhæmmet dans. ON THE RADIO er et professionelt og supermusikalsk 5 mands band, der lever og ånder for musikken. Bandet bevæger sig ubesværet inden for 7o'ernes disco, klassiske rockhits såvel som inden for de nyeste hits fra radioen. Hvad end bandet kaster sig over, er det med det samme overbevisende engagement og herlige spilleglæde. Bandet skal simpelthen opleves - hellere nu end senere.

Bandet består af:

Stinne Louise Schwartz-Jensen: Sang og Keyboards
Jesper Gade Andersen: Keyboards og Sang
Ulf Futtrup Ipsen : Bas og Kor
Mikkel Bech-Petersen: Guitar og Kor
Ricco Andie Jensen: Trommer

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på On the radio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på On the radio

For booking af On the radio ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 On the radio
Referencer
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere