Henning Stærk

Henning Stærk

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere Henning Stærk kan nu igen høres live.

I de 37 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har hans karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 2 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt Henning Stærk vidt omkring (udover enhver krog af Danmark (inkl. Færøerne og Grønland) også til Austin, Texas og Nashville, Tennessee (USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige).

Og netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til, at publikum bli'r ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som udover en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i
Rock 'n' Roll musikken, der altid har været en ledetråd i Henning Stærks karriere.

På den igangværende tur øser Henning Stærk gavmildt af sit store repertoire.
Udover numre fra Henning Stærks seneste meget roste CD "Hit House" bli'r der chance for at høre nye sange, som måske dukker op på hans næste udspil og selvfølgelig også de sange, han har gjort til elskede klassikere, som f. eks. "Sweetheart", "Cheque Book", "Fire" og "Dreams To Remember".

Kedeligt bli'r det i hvert fald ikke!

Med til at skabe den gode stemning er Henning Stærks faste liveband:

Mick Rasmussen (Guitar & vocal)
Kristian Fogh (Keyboards & vocal)
Janus Rau (Bas & vocal)
Sune Bahr (Trommer & vocal)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henning Stærk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henning Stærk

For booking af Henning Stærk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Henning Stærk

Henning Stærk Akustisk

BOOK EN LIVE-KONCERT

En aften med store sange, der tager publikum med på en rejse gennem Henning Stærks lange og flotte karriere, krydret med og bundet sammen af historier og anekdoter fra de over 45 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler.

Henning Stærks karriere har budt på bemærkelsesværdige højdepunkter som medlemskab af store grupper som GNAGS, Spillemændene, HoundDog All Stars m.fl., men ikke mindst en glorværdig solokarriere med store hits som "Smalltown Saturday Night", "Sweetheart", "Fire", "Cheque Book" o.m.a., grammy awards, platin- og guldplader og ikke mindst tusindvis af live-koncerter.

Henning Stærk er i godt selskab med sit utroligt velspillende orkester, der her kan opleves i en helt unik akustisk udgave. Showet varer 2 x 45 minutter og er beregnet på et siddende publikum.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret