Charlie Dee & The Twisters

- så er der Rock´n Roll!!!

Charlie Dee & The Twisters live er en totaloplevelse!!!
De fedeste jukebox-hits!!!
Det vildeste Rock´n Roll Show!!!

Charlie Dee & The Twisters live er en totaloplevelse!!!
De fedeste jukebox-hits!!! Det vildeste Rock´n Roll Show!!!

Charlie Dee & The Twisters spiller alle de største, gladeste og fedeste klassikere fra 60´ernes hitlister og jukeboxe. Alle ørehængerne, alle landeplagerne, alle de udødelige hits, der stadig stimulerer folks skråle-med-refleks, og som holder den dag i dag. Der er så meget power på denne samling af klassikere fra Rockens Store Sangbog, at man helt må overgive sig til sin indre partyløve, og slet ikke kan undgå at føle sig forbandet underholdt. Det er sjovt!!! Det er kækt!!! Og det swinger som bare pokker!!!

Charlie Dee & The Twisters er en orkan på en scene med et show, der trækker på alle de klassiske dyder fra de glade rockdage i 60´erne. Med de originale guitarer. Med de originale forstærkere. Og vigtigst: i det originale outfit. Men ikke nok med det. Ligesom dengang skifter de tøj i pausen, så man får Twisterne i nappaveste, nylonskjorter, bindeslips, guldjakker, Beatles-boots.....hele molevitten. Og hele showet bliver leveret med et stort smil på læben og det rette glimt i øjet der gør, at det hele forbliver uhøjtideligt, meget friskt og meget, meget underholdende.

Charlie Dee & The Twisters har indspillet 4 CD´er samt en DVD. Det betyder at man kan få en lille flig af Twisternes forrygende show med hjem i stuen, men det er på scenen at CHARLIE DEE & THE TWISTERS er i deres rette element - nemlig LIVE!!! Overordentligt LIVE!!!

CHARLIE DEE & THE TWISTERS...You´ll Get Your Satisfaction

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charlie Dee & The Twisters er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Charlie Dee & The Twisters

For booking af Charlie Dee & The Twisters ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret