The Shakers

Tøser, fyr op under skørterne. Drenge, red håret tilbage med brylcreme. Alle: SHAKE WHAT YOUR MAMA GAVE YA!

Med swingende gulvbas og trommer, skinnende Gretsch guitar og de legendariske elvismikrofoner i front, er der lagt op til original retrofest når rock n` roll trioen THE SHAKERS rykker ud og fyrer et brag af et show af. THE SHAKERS spiller et bredt, stilsikkert og festligt repertoire af kendte gamle rock n` roll hits fra rockens gyldne æra omkring 50erne, med enkelte afstikkere til de største rockabilly og country hits.

THE SHAKERS lyder og ser ud som de gode gamle dage og med to dygtige sangere i front, ægte kærlighed til musikken og tøjet er der sceneshow og swingende rock n` roll for alle dollars.  

THE SHAKERS er garanti for et festligt dansegulv og klassikere som "Summertime Blues "Hello Mary Lou", "That`s allright Mama" og Great Balls Of Fire" m.f. er alle at finde på THE SHAKERS brede repertoireliste. 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Shakers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Shakers

For booking af The Shakers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret