Beat The Meetles

Beatles kopiband

...nej, men næsten!
Nu er Beat The Meetles igen klar til en ny sæson, hvor bandet koncentrerer sig om perioden 1962-66. Dvs. Den højenergiske "Beatlemania"-periode hvor The Beatles var aktive som liveband.

Der er blevet sagt, skrevet, proklameret og polemiseret uendeligt meget om deres musik og det er heller ikke tilfældigt, at der er opstået et hav af coverbands i kølvandet på det populære Liverpoolband. Drevet af en dyb kærlighed til musikken - og en udtalt hang til perfektion - har et nyere dansk Beatlestributeband vist sig på den internationale scene.

Beatles' 2. plade, "With The Beatles", var reelt den første de udsendte i U.S.A. - hvorfor den på den anden side af dammen blev betitlet "Meet The Beatles". Da Beatlerne selv holdt af ordmanipulation, har de rutinerede musikere bag projektet passende valgt navnet Beat The Meetles til deres musikalske hjertebarn. Den grundlæggende filosofi er at opføre numrene nøjagtigt magen til originalerne, hvilket ikke umiddelbart er en nem opgave, men Beat The Meetles lever op til ambitionerne! I almindelighed fordi alle fire bandmedlemmer er professionelle og musikalsk kompetente til at løfte opgaven. Og i særdeleshed fordi de formår at genskabe lydbilledet ned til mindste detalje, i og med de alle benytter instrumenter og udstyr, der er nøjagtigt magen til originalernes.

Således lægger bandet også stor vægt på at genskabe Beatles' sagnomspundne live-energi. En koncert med Beat The Meetles er sammensat af kataloget fra perioden 1962-1966; det materiale som The Beatles selv nåede at spille live, inden de holdt op med at turnere.

Resultatet er, ifølge både publikum og anmeldere, det tætteste man kan komme på en rigtig Beatleskoncert her i det nye årtusinde.

Siden Beat The Meetles startede i 1994 har de støt og roligt bevæget sig frem i hierarkiet blandt Beatlestributebands, både herhjemme og internationalt. Senest nød de stor succes på den internationale Beatlesfestival i Liverpool, hvor de ikke bare fik megen ros, men også var blandt de få udvalgte, der fik lov til at spille i "The Cavern Club" - stedet The Fab Four udsprang fra. Denne oplevelse gav bandet endnu mere blod på tanden: De er nu mere velspillende end nogensinde, uanset om man hører dem på en af landets store festivalscener, eller til et klubjob i det danske natteliv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Beat The Meetles er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Beat The Meetles

For booking af Beat The Meetles ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Beat The Meetles

Beat The Meetles er klar igen

AUTENTISK BEATLES-TRIBUTE BAND

Skandinaviens ubetinget mest autentiske Beatles-tribute band er klar efter et års pause.

Bandets medlemmer har haft travlt i andre sammenhænge. Bandets Paul, Rasmus Schrøder har indspillet plader med sit eget band Fjell, John alias Michael Stanley skrevet og indspillet numre til sit projekt Vox & Sermo, Ringo alias Flemming Koch har skrevet børnesange og Søren Koch, bandets George Harrison, som også spiller guitar med Michael Falch & Boat Man Love, hev et år ud af kalenderen for at hellige sig drømmetjansen som bassist i Tim Christensens band. Det betød at Beat The Meetles måtte indstille næsten al aktivitet i 2009.

Nu er Beat The Meetles igen klar til en ny sæson, hvor bandet koncentrerer sig om perioden 1962-66. Dvs den højenergiske "Beatlemania"-periode hvor The Beatles var aktive som liveband.

Det er et stramt, men meget energifyldt og autentisk show Beat The Meetles stiller med. Hver musiker agerer deres respektive Beatle og der bliver ikke gået på kompromis! Hverken med replikker, scenografi, instrumenter, kostumer, lyd, lys eller det, det hele handler - musikken. Dette gør Beat The Meetles' koncert til en mere fuldendt koncertoplevelse - en slags teater-rock-koncert, drevet af stor kærlighed til de fire berømte liverpudlians og deres tidsløse musik.

Så har I lyst til at præsentere et autentisk Beatles-show, der på ingen måde lugter af røvballe-fest-orkester med ølbøvsende vittigheder mellem numrene, så er det Beat The Meetles - mere autentisk bliver det ikke!


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret