Sound of Shadows

The Shadows kopiband

Sound of Shadows er et resultat af fire musikalske personers fælles interesse for den svundne musikkultur i de glade 60'ere. Den har gjort et stort indtryk, - hvilket har medført at Sound of Shadows i dag dyrker deres musik med stor entusiasme, hvor det næstbedste ikke er godt nok.

The Shadows, med Hank Marvin, Bruce Welch og Brian Bennett i front, har ikke levet forgæves. Sound of Shadows spiller alle de kendte melodier, hvorved de ønsker at hylde og genskabe den musikstil The Shadows er kendt for. Ja selv instrumenterne er de klassiske, som The Shadows spillede på - røde Fender stratocastere og trommerne Premier. Også forstærkerne af mærket Vox er som dengang. Intet er derfor overladt til tilfældighederne når Apache, Foot Tappet, Theme for Young lovers, Wonderful Land, Riders in the Sky og alle de andre ørehængere flyder ud af højtalerne. The Shadows's samarbejde med Cliff Richards er også at spore på Sound of Shadows repertoire, blandt andet adskillige vokal numre af Cliff's største hits.

Sound of Shadows opfordres jævnligt til gæsteoptræden når der er Shadowstræf i Den Danske Shadowsklub, her optræder orkesteret sammen med andre danske og udenlandske Shadows-kopiorkestre. Og drengene fra Sydsjælland er da også kendt for at gøre det godt, særligt tro mod originalerne.

Sound of Shadows består af Poul Erik Christiansen på lead guitar, Jesper Vang på rytmeguitar, Jan Åkesen på trommer, og Kurt Andersen på basguitar. Orkesteret har øveaften hver onsdag, hvor der også bruges tid på at lytte til originalindspilningerne så detaljerne kan finjusteres.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sound of Shadows er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sound of Shadows

For booking af Sound of Shadows ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret