Stardust Boogie Band

Boogie/SwingRock

Publikum bliver revet tilbage i tiden, når numre af bl.a Canned Heat, The Rolling Stones, The Doors og Eddie Cochran bliver trykket ud over scenekanten, med en fornyet energi og nerve.

De 4 herrer som udgør Stardust Boogie Band, har taget deres tørn på landevejen gennem tiden.

Mange rockklubber, motorcykelklubber, små og store scener, har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med medlemmerne i bandet. De har dog hver især, fået deres musikalske baggrund og erfaring, i andre bandsammenhænge, der bl.a. har:

Turneret i skandinavien og tyskland, optrådt med mange af de store Rockbands fra 60erne og 70erne - deriblandt The Animals, The Searchers, Showaddywaddy, Smokie m.fl.

Med den Hollandske sanger og sangskriver Arthur van der Boogie (fra "Rauwkost") som især har spillet på det hotte spillested "Melkweg" i Amsterdam, kan folk glæde sig til en speciel oplevelse - der bl.a. indeholder masser af gode sange fra en svunden tid der aldrig bliver glemt.

Stardust Boogie Band:

Arthur van der Boogie: Sang
Michael Torp Engman: Guitar/Kor
Christian Palludan: Bas
Ricky Stardust: Trommer

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stardust Boogie Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stardust Boogie Band

For booking af Stardust Boogie Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret