Stefan Fønss

fordragsholder - pensonistunderholdning

Søn af den kendte radio- og tv-mand Sejr Volmer-Sørensen, er en både spændende, underholdende og meget alsidig foredragsholder.

Der er nostalgi for alle pengene, når han fortæller om sin opvækst i 40-erne og 50-erne, om sit spændende voksenliv og om sin fars enestående karriere. I debat-programmet, kommer han vidt omkring med sine betragtninger om bl.a. underholdning før og nu, livskvalitet og Janteloven. Dansk revy`s historie er bestemt ikke kedelig - og slet ikke når Stefan Fønss fortæller den. Nu også Grethe Sønck`s spændende liv og karriere.

1. Mine damer og herrer
50 festlige og spændende år i underholdningsbranchen: Bakkens Friluftsscene, Etablissement Lorry, det københavnske 6-dages løb, Amager Scenen, Nordisk Film, Røde Kro Teater, Revymuseet o.m.m.m.

Mange sjove oplevelser med alle de kendte og populære kunstnere fra fjernsynets barndom. Store damer på Stefan Fønss' vej: Inger Merete Nordentoft, Kirsten Hyttemeier, Josephine Baker og Stefan Fønss mormor.

2. Volmer-Sørensens fantastiske liv og karriere
Koncertpianist, teater- og revydirektør, konferencier, forfatter, oversætter, radio- og tv-mand, skuespiller, instruktør. Han kunne det hele - han var en ener! Her kommer højdepunkterne i et spændende, afslørende og meget underholdende foredrag.

3. Debat-program
Underholdning før og nu: Hvor blev spontaniteten, fantasien, pausen og originaliteten af?

Hvor blev alle de folkekære kunstnere og underholdningsshows af? Vi får kun dåsemad og glansbilleder.

De store penge i professionel sport: Er det godt eller skidt, når en dansk sportsmand får ½ million kroner om ugen - for at spille fodbold? Hvordan påvirker de store penge idrætsudøverne?

Livskvalitet: Hvordan kommer man videre med sit liv - både fysisk og psykisk -efter to grimme skilsmisser, som begge resulterede i en hjerteoperation?

Janteloven: Hvordan bekæmper man den, når den pludselig rammer en selv, blot fordi man repræsenterer noget, som er helt anderledes og ikke har været prøvet før - Tupperware og Oriflame?

Sig din mening - bland dig i debatten: Det giver luft og af og til også resultater. Læserbreve virker.

Mediernes uhyggelige magt: Manipulerer og proportionsforvrænger uden hensyn til individet.

4. Dansk Revy i 160 år
Spændende og fornøjelig rejse gennem dansk revy fra 1850 og til i dag. Fra den spæde start på Casino Teatret nytårsaften 1849 til dagens mangfoldighed af sommerrevyer landet rundt. Fra Dagmar Hansen, Carl Alstrup, Liva Weel, Storm P., Olga Svendsen, Osvald Helmuth, Marguerite Viby og frem til Aage Stentoft, PH, Stig Lommer, Klaus Pagh, Keld Petersen og Dirch Passer, Preben Kaas og Jørgen Ryg, Ib Schønberg og nutidens store navne: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Grethe Sønck, Volmer-Sørensen, Jesper Klein, Ørkenens Sønner, Zirkus Nemo, Det brune punktum, m.fl..

5. Grethe Sønck - hele Danmarks Grethe
Historien om en af de helt store damer i dansk underholdning. I mere end 60 år forlystede og underholdt hun hele familien Danmark. Fra swingende jazz til Klaus Jørgen. Revy, teater, film, radio og tv. Ikke mindst "Gæt og grimasser" gjorde hun til en kæmpesucces, når hun kravlede rundt på gulvet og skulle få holdet til at gætte, at hun var en muldvarp til hofbal med en kæp i øret eller en frø som dansede kinddans med et pindsvin.
Også den private Grethe, bl.a. hendes ægteskab med Stefan Fønss' far, Sejr Volmer-Sørensen, fortæller han om.

Hvert foredrag varer ca. 1½-2 timer incl. spørgetid.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stefan Fønss er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stefan Fønss

For booking af Stefan Fønss ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret