Kirsten de Neergaard

Den syngende jordemoder

Kirsten de Neergaard fik i 1986 sin ilddåb på TV i "Smil du er på" hos Jarl Friis Mikkelsen. Hendes TV-debut førte til fast engagement i Bakkens Hvile gennem 6 år.

Siden 1992 har Kirsten optrådt som free-lance solist. Entertainment er nøgleordet, når der underholdes ved Nyhavns Visefestival eller i Tivoli Bodega med Livas festlige København. Så langt som Solvang (Californien) med Bengt Rolands Orkester eller på Hans Egede Hotel i Nuuk har danskerne haft bud efter "Den syngende jordemoder".

Sangglæden har Kirsten de Neergaard fået ind med modermælken, idet hendes mor var en fejret revy- og filmskuespiller tilbage i 40´erne. Med sans for arrangørernes ønsker tilrettelægges repertoiret i personlig stil, således at de festlige indslag opnår de særlige kvaliteter, som værdsættes af et kræsent publikum. Kirsten de Neergaard tilvirker derfor programmet til de specielle lejligheder som runde fødselsdage, jubilæer, firmafester eller ældreklubber, hvor hendes alsidighed giver sig udtryk i evigt aktuel visekunst. Via cabaretstil, fejende flotte kostumer og scenisk fremtræden når denne sangglade jordemoder ud over rampen til det danske folk med viser fra de gyldne år, Bakken eller PH-tidens tekstunivers.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kirsten de Neergaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kirsten de Neergaard

For booking af Kirsten de Neergaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret