Nutidens bedste syngepiger Tove og Vibe

Solister & ældreunderholdning

Køb blomster, køb blomster - en rose så rød...

Med smil på læben, godt humør og roser i kurven, så begejstres publikum uanset alder og samfundslag.

Syngepigeduoen er ægte repræsentanter for syngepigeæraen, der går helt tilbage til 1847, hvor "tribunesang" første gang blev kendt i Danmark. I øm ærbødighed overfor syngepige-traditionen, men med nutidigt "pift" er syngepigerne Tove og Vibe's syngepigeshow i særklasse.

Med en jordnær elegance, charmerende fandenivoldskhed og kvikke replikker, når syngepiger ne Tove og Vibe "ud over rampen", så enhver må overgive sig til sang og latter.

Iklædt fantastisk flotte kostumer udgør syngepigerne Tove og Vibe en forrygende syngepigeduo, der med pikant glimt i øjet, byder på en sprudlende og varrieret syngepigecocktail af velkendte bakkesange, garneret med iørefaldende "Syng-med-potpourrier.

Ærede damer og herrer, herskaber og grevskaber, klædeskaber og djævelskaber, skraldemænd og sprællemænd, vandmænd og landmænd,

lygtemænd og gentlemænd.. snyd ikke Dem selv for denne oplevelse!!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nutidens bedste syngepiger Tove og Vibe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nutidens bedste syngepiger Tove og Vibe

For booking af Nutidens bedste syngepiger Tove og Vibe ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret