Anne Cathrine & Drengene

Anne Herdorf

Anne Cathrine Herdorf har siden 1987, da hun vandt Dansk Melodi Grand Prix med "En lille melodi", optrådt professionelt på de danske scener. Hun har medvirket i forskellige musikalske konstellationer, senest har vi hørt og set hende i den husmoderlige gruppe "Venter på far". Anne Herdorf har medvirket i utallige musicals såsom Frk Nitouche, Annie get your gun, Judy Garland m.fl.. Det er også blevet til forskellige spillefilm og ikke mindst utallige jobs rundt om i Danmark, med danseorkestret Milles.

Anne Herdorf er, på grund af sin erfaring, en meget fleksibel, nærværende og professionel kunstner, og bliver da også flittigt brugt i musikalske tv-sammenhænge.
Hun sammensætter sin musikalske underholdning med henblik på arrangørens ønsker og behov.

For de ældre:

Anne Herdorf har de senere år underholdt det modne publikum, med stor succes. Her er repertoiret en dejlig forening af bl.a. danske viser, evergreens, grandprix- og musicals indslag. Underholdningen kan bookes som decideret koncert, hvor Anne Herdorf har sin faste pianist og "medspiller" Jens Krøyer med, også kendt fra "Hit med sangen". Her får man en skøn musikalsk oplevelse, en "syng med aften" samt en lille underholdende snak om kærligheden, drømmene og livet.

2 x 20 min. / 1 x 40 min. / max. 60 min.
kræves velstemt klaver/flygel.
Medbringer selv lyd dog efter aftale.

For de ældre & til festen:

Anne Herdorf kan også bookes som trio "Anne Cathrine og Drengene". Her underholdes med samme repertoire som ovenfor dog uden det koncertorienterede. Trioen som udover Anne Herdorf består af en guitarist og pianist, underholder eks. med afdæmpet dinermusik under middagen og herefter er der mulighed for en svingom, når der spilles op til dans.
"Anne Cathrine og Drengene" er et rigtig godt alternativ hvis man ønsker en festlig aften lidt ud over det sædvanlige.


3 x 45 min. eller efter aftale.
Medbringer selv lys/lyd.

Til festen:

Anne Herdorf med Orkester:

Anne Herdorf har mere end 20 års erfaring som professionel sangerinde. Hun har med sin sikre og positive udstråling, samt sin velklingende stemme ført mangt en festlig aften i havn. Orkestret her er yderst rutineret og De får med garanti en festlig aften. Anne Herdorf har underholdt overalt i Danmark, lige fra f.eks. kræmmermarkeder, halballer, firmafester, private fester til div. hoteller. Orkestret består af fire musikere udover Anne Herdorf. Orkestret spiller gerne afdæmpet dinermusik, hvor Anne Herdorf vil underholde med nogle musikalske indslag. Herefter vil der blive spillet op til dans med Anne Herdorf i spidsen. Repertoiret er meget bredt og følger "tidens toner" dog er der også gode gamle slagere at finde.

4 x 45 min. eller efter aftale.
Medbringer selv lys/lyd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Cathrine & Drengene er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Cathrine & Drengene

For booking af Anne Cathrine & Drengene ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret