Pernille Schrøder

skuespiller & solist

Pernille Schrøder har som skuespiller medvirket i utallige revyer. Af de kendteste kan nævnes: 2 sæsoner i "Græsted Revyen",
1 sæson i "Rottefælden" i Svendborg, 2 vinterrevyer i Aalborg Kongres & Kulturcenter, HK`s 100 års jubilæumsrevy (turne i hele landet), julerevy på Holbæk Egnsteater, samt 6 sæsoner i Cirkusrevyen på Dyrehgavsbakken.

Pernille Schrøder er også at finde i Cirkusrevyen den kommende sommer 2003.
Af skuespil og lystspil kan nævnes:
"Harry og Kammertjeneren (1995),
"Jul i Gammelby" (1996 og 1997), "Rigtige piger ta`r penge for det" (1998) - alle på Nørrebro`s teater.
"Gud hvor de løber" (1999) på Privatteatret.

Pernille Schrøder har også medvirket i mange musical`s, bl.a på Amagerscenen og Det Danske Teater. "John, Paul, George, Ringo .& Bert!" og Showboat på Nørrebro`s teater. Endvidere er det blevet til en del cabaretèr på bl.a Cafe Teatret og Cafe Live. Her skal fremhæves soloforestillingen "Single" (en musikalsk monolog) i 1998. På film og TV siden kan nævnes "Kaos i opgangen" (en sitcom på TV3 i 1996 og 1997), en mindre rolle i "Klinkevals/Juliane Jensen", samt en større rolle i den kommende "Askepop the movie" (premiere i februar 2003)).

Pernille Schrøder er i denne sæson engageret på "Det Ny Teater " i København i en opsætning af Andrew Lloyd Webber`s "Cats". Pernille Schrøder har sideløbende gennem de sidste 10-12 år leveret stort set alle mulige former for underholdning ved diverse private og offentlige arrangementer: viser, monologer, digte, "syng-med arrangementer osv. Efterhånden er det blevet til ca. 100 engagementer af forskellig karakter og varighed, spændende fra sangsolist ved koncerter med Københavns Politiorkester og Radioens Underholdnings Orkester til optræden hjemme i private stuer eller på restauranter/i forsamlingshuse ved runde fødselsdage, konfirmationer m.m.m Pernille Schrøder optræder med pianist, og som oftest er det Morten Wedendahl. Ofte er engagementet også i samarbejde med en mandlig kollega, og så leveres der en hel lille "mini-revy"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pernille Schrøder er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pernille Schrøder

For booking af Pernille Schrøder ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret