Engel aus Tirol

Tyrolermusik

Engel har erfaring med at underholde på plejehjem rundt omkring i Danmark, og dette med stor succes, da denne musikgenre gør alle i godt humør unge som ældre.

Engel har spillet sammen med Johnny Reimer både i Østrig og her i Danmark, desuden er han også kendt fra TV2 Charlie og DK4

Engel er et multitalent inden for musikkens verden, og spiller på intet mindre end 8 forskellige instrumenter, blandt andet spiller han på Trompet, Bass, Guitar, Harmonika og Alpehorn.

ved siden af det synger og jodler han også. Desuden spiller han på Tuba, Bariton og Harpe, men da disse instrumenter fylder for meget i bilen, har han dem desværre ikke med til Danmark.

"Engel aus Tirol`s" musikstil spænder bredt fra lige fra den traditionelle Tyrolermusik over Schlager og Evergreens og til klassisk (på Harpe). Hans show er meget alsidigt og meget undeholdende.

Engel medbringer selv instumenter, højttalere og lydanlæg.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Engel aus Tirol er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Engel aus Tirol

For booking af Engel aus Tirol ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Engel aus Tirol
Se video med Engel aus Tirol

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere