Søren Dahl

Lydhør og musikalsk konferencier

Den kendte "Café Hack" radiovært Søren Dahl optræder mindst lige så veloplagt og professionel i rollen som konferencier - ved store såvel som små begivenheder. Søren Dahls spændvidde er stor, hvad enten der er tale om et firmaarrangement, et kursusarrangement eller en stor festival.

Søren Dahl er ægte interesseret i mennesker, og han tilrettelægger hver gang sin optræden til den særlige anledning. Netop denne lydhørhed, som gør ham til Danmarks mest populære radiovært, gør ham til en lige så efterspurgt konferencier. Han har en særlig evne til at målrette sin optræden. Han indgår gerne i dialog omkring planlægningen af det enkelte arrangement, og desuden er han kendt som en både idérig og særdeles veloplagt konferencier, der elsker at være på.

Søren Dahl kan desuden noget, som kun få konferenciers magter. Han kan krydre sin rolle med musikalsk optræden. Søren Dahl er oprindeligt uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1984 - og har desuden videreuddannet sig i musical- og filmkomposition i London. Han har stået bag utallige musikkompositioner og arrangementer rundt omkring på de danske teatre, og han har desuden skrevet musik til tv og film.

De fleste danskere kender Søren Dahl i rollen som den veltalende, menneskekærlige og videbegærlige radiovært i det populære P4-program "Café Hack" samt fra hans fortid som medlem af De Nattergale. Søren Dahl har desuden samarbejdet med Finn Nørbygaard og Jette Torp i "Biz". Han har også været tv-vært i DR-programmet "Det' ren kagemand" og for "Charlie får gæster" på TV2 Charlie. Søren Dahl er thybo og født i Thisted og blev i 2004 kåret som Årets Thybo.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Dahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Dahl

For booking af Søren Dahl ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Søren Dahl - Lydhør og musikalsk konferencier
Lyt til Søren Dahl

Get the Flash Player to see this player.

Uddrag fra Café Hack
Referencer
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere