Bjarne Lisby

Solist - konferencier - viser

-indslaget, der gør udslaget - Bjarne Lisby
Hvad kan Bjarne Lisby? Står du og mangler lidt underholdning er Bjarne Lisby sagen. Lige fra Firmafester, Konferencier, Sangskriver
Revyforfatter, Børneunderholdning, Ældreunderholdning, Troubadour, Sange og taler, Foredrag, Visesanger, Familiefester til Musikaftener

Solist
Byfester, havnefester, markedspladser og alle andre steder, der har behov for god og festlig underholdning. Her er der hverken tale om play-back eller sing-back, men ægte, levende her-og-nu underholdning.

Firmafester
Lad Bjarne Lisby være firmafestens lystige indslag. Bjarne Lisby tager i god tid kontakt med festudvalget, bliver briefet om firmaet, festen og deltagerne og målretter herpå underholdningen direkte til Deres firma, Deres fest. Hans virke som revyforfatter kommer således Dem tilgode i form af de underfundige bemærkninger, de aktuelle kommentarer, de verbale hib til firmaets spidser - alt det, der giver festen det ekstra løft, der kendetegner en god fest.

Konferencier
Der er jo en grund til at Bjarne Lisby år efter år genvælges som fast konferencier ved f.eks. Danmarks største country-festival, Center-underholdning, modeshows og meget mere.

Som sangskriver
har Bjarne Lisby leveret numre til f.eks.: Mek Pek, Kandis, Bjørn & Johnny, Lis & Per, Tommy Seebach, Teddy Edelmann, Kim & Hallo, Anja & Betina, Lille Palle og mange flere.

Som revyforfatter
har Bjarne Lisby leveret numre til Cirkusrevyen, Tivolirevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Revyen m.fl. til kunstnere som f.eks: Jørgen Ryg, Kai Løvring, Grethe Sønck, Jan Schou, Leif Maibom, Dick Kaysø, Lise-Lotte Lohmann, Bertel Abildgaard og mange flere.

Børneunderholdning
Bjarne Lisby udgør sammen med Bertel Abildgaard og Steen Lindegaard det senere så berømte børneunderholdnings showband BØRNEBANDEN. Et forfriskende nyt pust indenfor genren.

Ældreunderholdning
Latter er den bedste medicin, siger de kloge. Og det er det gode humør der er i højsædet når Bjarne Lisby går i gang med de ældres favoritmelodier præsenteret med festlige anekdoter og pudsige betragtninger. "Så godt har jeg ikke moret mig længe", eller "Jeg havde helt ondt i maven af grin" er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden.

Troubadour
Den svære kunst at gå rundt mellem bordene uden mikrofon, sætte stemningen i vejret fra bord til bord med en lystig sang, få gang i en munter dialog, og i det hele taget kræse verbalt og musikalt for gæsterne.

Sange og taler skrives
Slagsangen eller festtalen - igen kommer Bjarne Lisbys erfaring som revyforfatter Dem tilgode. De leverer stikordene - Bjarne Lisby leverer sangen/talen, der gør lige præcis denne fest til noget specielt.

Foredrag
Bjarne Lisby har i de senere år været en hyppigt benyttet foredragsholder hos bl.a. AOF og FOF. Det er dels med "Historien om et par gamle bukser", som er en festlig og musikalsk gennemgang gennemgang af 30 års spøjse oplevelser som turnerende solist, og det er dels "Vandrehistorier på versefødder", hvor vi blievr ført ind i vandrehistoriernes forunderlige verden - garneret med levende musikeksempler hentet fra Lisbys tema-cd af samme navn.

Visesanger
Som medlem af Visens Venner gennem 25 år har Bjarne Lisby bl.a. turneret i Norge og ikke mindst optrådt ved en mængde visetræf i tidens løb.

Familiefester
Bjarne Lisby bliver ofte benyttet som familiefestens muntre indslag. En ½ times festlig afdeling med underholdning direkte målrettet festens hovedperson, fødselaren, gommen, sølvbrudeparret er med til at gøre netop Deres fest til dén, der til stadighed snakkes om i familien.

Musikaftener
- på Spillesteder, Bodegaer, Restauranter. Mange sæsoner på Dyrehavsbakken (Bakkens Hvile, De 4 Ege, Pølsekroen, Frilufts-scenen) har givet Bjarne Lisby den robusthed og alsidighed, der skal til for at begå sig steder, hvor det måske mere er de våde varer end den åndelige føde, der er i højsædet. Her er det især Bjarne Lisbys hurtige replik og situationsfornemmelse, der gør aftenen vellykket.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bjarne Lisby er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bjarne Lisby

For booking af Bjarne Lisby ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Bjarne Lisby

Bjarne Lisby

FÆRDIG MED FYRRE

Det er i år 40 år siden, Bjarne Lisby var til optagelsesprøve (på nudansk: audition) i Tivolis Vise Vers hus. Det gik så godt, at Bjarne Lisby fik lov at debutere samme aften. Og siden er det gået slag i slag.

Det markeres med udgivelsen af en 40 års jubilæums cd. Den har været undervejs længe, men nu er den her, og blev præsenteret i går og i fredags hos Jørgen de Mylius. Efter sigende skulle salget gå rigtig godt.

Læs meget mere om Bjarne Lisby


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret