Acoustic Dreams

Koncerter, receptions- og dinérmusik.

Acoustic Dreams spiller pragtfuld klingende og iørefaldende toner, der gør dit arrangement til noget helt ud over det sædvanlige.
Repetoiret spænder fra klassiske perler til filmmusik, evergreens og inciterende jazz og latinnumre. Det er liflig musik der kan spilles både for den kræsne lytter, og som elegant baggrundsmusik til middage og receptioner. Kan kombineres med latter-event.

Acoustic Dreams er KLINGENDE OG IØREFALDENDE musik ...


Acoustic Dreams består af :

Susanne Bechmann, tværfløjte, latterinstruktør.

Hans Henrik Bay, guitar

Susanne Bechmann er uddannet fløjtenist, og har siden sin diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium ført et alsidigt musikerliv. Hun har givet utallige koncerter med både klassisk kammermusik og rytmiske ensembler - turnerer flittigt med musikteatret KanTante, Jydsk Kirketrio og Acoustic Dreams.

Hans Henrik Bay er uddannet guitarist fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har indspillet adskillige cd´er og turneret i USA, Canada, Tyskland, Sverige, Norge og Finland. Hans Henrik Bay har ledet egne grupper og er aktuel med en ny solo-CD.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Acoustic Dreams er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Acoustic Dreams

For booking af Acoustic Dreams ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret