Eddie & Eddie'oterne

Vinterdigte Halfdan Rasmussen - viser

Eddie & Eddie'oterne får virkeligt budskabet ud over kanten, skrev pressen.
Bandet har haft rygende travlt siden udgivelsen af deres meget roste cd'en "Vinterdigte". Med Eddie van Lüthje i front på sang, guitar, ukulele, luth, harpe og især snakketøj, fortælles og spilles der i to timer rundt om Halfdan Rasmussen's poetiske og snurrige univers. Halfdans liv og opvækst og baggrunden for de enkelte digte smeltes ind i de 24 nyskrevne melodier af et stærkt medspillende band med:

Jesper Kirkbøl, på allehånde rytmiske percussion instrumenter og trommesæt.Han spiller med i flere andre bands bl.a. Familie-orkestret.

Marcel Vos, swinger på el-bas, båndløs bas og mega-akustisk bas.

Susanne Hjelm synger både kor og solo

Henrik Drent swinger med rytmer og riff's på sine guitarer.

De fem knoklede i Lars Krarup's sittingroom"- studie i på Sortedams Dossering i København for at indspille de 24, meget forskellige melodier til Halfdan Rasmussen's "Julekalender for Voksne" som i Eddies musikalske version kom til at hedde "Vinterdigte".
Der er nemlig meget mere varm vinter, sex, sjov, alvor og helårs-poesi end juleglimmer-strøelse over de 24 vinterdigte.
I I I studiet fik "Eddie'oterne" hjælp af nogle af Danmarks bedste musikere. Eddie's musikalske venner, Hugo Rasmussen kontrabas, Troels Jensen, guitar, Jarno Varsted, mundharpe, Leon Hegelund, guitar, Morten Nygaard på hamrende effektive harmonika'er og Lars Krarup på akkustisk guitar, lead, dobro, slideguitar, autoharpe og mandolin.

Pressen Skriver:

Johannes Møllehave: Vinterdigte" - en dejlig CD - Køb den! (Kr. Dagblad)

Eddie's "Vinterdigte" en stor succés. De er ganske enkelt fremragende.

Faxe Bugten

"Digteren Halfdan Rasmussen burde vækkes til live for at høre de gode melodier som Eddie van Lüthje har skrevet til "Vinterdigte".

Sjællandske
Eddie van Lüthje's kærlighed til Halfdan Rasmussen skinner tydeligt igennem"

Dagbladet

Halfdan's digte i en kærlig tone. Kan du li' Halfdans digte, så sæt kryds i kalenderen når Eddie kommer forbi med guitaren. (Ugebladet)

Vinterdigte - en lyst af vellyd Anmeldt af Leif Kirkvåg, Visens Venner Danmark
(www.visensvenner.dk)


Denne dejlige cd indeholder 24 digte af Halfdan Rasmussen, 23 sat i musik af Eddie van Lüthje. Digtene udkom i 1965 under navnet "Julekalender for voksne", men digtene er meget mere end en julekalender, de er en blanding af eftertænksomhed, kærlighed, erotik, venskab, livserfaringer og erindringer fra Halfdans barndom.

Med tilladelse fra Halfdans søn, Tom Nagel Rasmussen, som har leveret én melodi, (Vinterens himmel), har Eddie givet digtene nye titler, og lavet en dejlig og flot arrangeret visecd. Ud over "Eddie'oterne", Marcel Vos, Jesper Kirkbøl, Henrik Drent og Susanne Hjelm, har også Troels Jensen, Huggo Rasmussen, Leon Hegelund, Jarno Varsted, Morten Nygaard og Lars Krarup medvirket til at gøre numrene til en lyst af vellyd at lytte til!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eddie & Eddie'oterne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Eddie & Eddie'oterne

For booking af Eddie & Eddie'oterne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 
Lyt til Eddie & Eddie'oterne

Get the Flash Player to see this player.

Eddienet Demo
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere